fbpx

desktop

Mailbox blog

Mobile + tablet

Mailbox blog

Bolletjes

mailbox support

Ons ticketing systeem is geïntegreerd in WordPress

Customer Service. Niet makkelijk te organiseren voor een eenmanszaak maar o zo nodig wat betreft de geïnstalleerde websites.

Vanaf 01/08/2014, is er op elke website die door mij gebouwd is, standaard een “customer support” button beschikbaar. Deze button is standaard geïnstalleerd rechtsboven in de admin backend van elke wordpress-installatie.

Als je hierop klikt, kom je automatisch terecht bij een contactformulier dat je kan invullen. Daarna bevestigen en ik krijg de melding automatisch binnen op een speciaal email-adres (support@mailbox-belgium.com) dat dient om technische problemen te centraliseren. Leuk en handig.

Freshdesk

De vragen of opmerkingen die je in dit formulier invult, komen automatisch terecht in ons ticketing systeem (Freshdesk) waar we het een snelle en correcte opvolging kunnen geven.

Uiteraard behandelen we ook vragen via mail maar vaak is makkelijker om de opvolging van vragen en opmerkingen (of problemen) in een systeem onder te brengen dat een aantal extra toeters en bellen heeft dan een standaard email uitwisseling.

Als je je registreert in ons Freshdesk customer support systeem, krijg je ook toegang tot een portaal én de kennisdatabank met een heleboel informatie over je WordPress installatie.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print

Uitgelichte artikels

Inhoud Artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Andere WordPress berichten

gmail en google drive : a match made in heaven

Ik ben al sinds jaar en dag een fervent gebruiker van Gmail. Ik beheer via deze tool niet enkel mijn bedrijfsemail (volledig gratis) maar ook mijn agenda (google calendar) en bedrijfsdocumenten (google drive).

5 degelijke plugins voor wordpress

Ik moet regelmatig op zoek naar plugins die een welbepaalde functie toevoegen aan wordpress. En dan merk ik dat er veel kaf tussen het koren is. Dat heeft niet altijd te maken met de kwaliteit van de plugins maar eerder met onverwachte conflicten die optreden tussen plugins.

Marketing automation met Mailchimp: simpel en snel

Mailchimp is het grootste email marketing platform ter wereld, met 15 miljoen kleine en grote bedrijven als klant.

Mollie WooCommerce plug-in

De Mollie WooCommerce plug-in voor WordPress is een fantastische manier õm de betalingen voor je webshop te regelen. Veilig, goedkoop en betrouwbaar!