fbpx

desktop

Mailbox blog

Mobile + tablet

Mailbox blog

Bolletjes

mailchimp : moeder van alle newsletters

Ik gebruik al een hele tijd “Mailchimp” voor het beheer van email-newsletters.  Via deze online applicatie kan je lijsten beheren voor je nieuwsbrieven, selecties maken, newsletters versturen en bijhouden van gedetailleerde statistieken.

Deze dienst is gratis tot 12.000 emails per maand en maximum 2000 subscribers.

De echte toegevoegde waarde van Mailchimp is het dynamisch beheer van subscriber lijsten. Enerzijds kan je zelf database velden dynamisch toevoegen. Je kan uiteraard die velden ook gebruiken bij het beheer van je inschrijvingen.

Handig bij het beheer van de lijsten zijn ook de tientallen reeds voorgeformateerde forms voor het beheer van de inschrijvingen, uitschrijvingen en abonnementsbeheer. De integratie met wordpress is uitstekend. Verschillende plugins geven de mogelijkheid inschrijvingsformulieren op de betreffende wordpress site te integreren.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print

Uitgelichte artikels

Inhoud Artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Andere WordPress berichten

De Moz Open Site Explorer : hoe te gebruiken

Vele bedrijven worstelen met objectieve gegevens over hun score in de zoekresultaten van Google. Het is immers niet makkelijk te zien hoe goed je website scoort. Welke zoekwoorden ? Welke zoekmachine ?

WordPress Bookly plugin : wordpress agenda planner

Met deze WordPress plugin kan je het maken van afspraken via je website automatiseren.

SEO optimalisatie van afbeeldingen in WordPress (in 5 stappen)

SEO optimalisatie van afbeeldingen is voor Google erg belangrijk. Afbeeldingen dienen voorzien te zijn van goede tags om de SEO ranking te verbeteren.

postbuzz in Puurs

Postbuzz is een virtuele postbus, gekoppeld aan een individueel huisnummer, die informatie deelt met bewoners van een bepaalde regio, gemeente of straat. Iedereen kan zich registreren op een bepaald fysiek adres (!!) en nieuws of informatie krijgen of verspreiden.