wp beginner : voor wordpress beginners

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Een van de meest interssante websites met informatie en tips voor wordpress, is momenteel wp beginner. Eigenlijk is het dat al een tijdje.

Het BEGIN

Volgens de website zelf, is wp beginner gesticht in juli 2009 (!!) door Syed Balkhi.

Volgens de gegevens die ik vond, was de hoofdbedoeling van de site om informatie, tips & tricks en andere interessante nieuwsitems over wordpress te vergaren en op een duidelijke manier te ordenen. Men vond in 2009 dat teveel websites gemaakt werden door én voor developers en dat er te weinig informatie ter beschikking werd gesteld voor beginners. Bij wp beginner wordt alles nog wat duidelijker, zelfs via tutorials, uitvoerig uitgelegd en becommentarieerd.

en de informatie

Er zijn verschillende leuke categorieën ter beschikking op de website die voor elk van ons interessante nieuwtjes en nieuws brengen : thema’s, plugins, uigebreide tutorials en een alfabetische lijst van wordpress begrippen (voor beginners). Op de home pagina staan meestal ook een aantal interessante links met kortingsbonnen, coupons, voor wordpres gerelateerde diensten en functies (plugins, thema’s, …). Persoonlijk vond ik de pagina genaamd “WP Beginer’s Blueprint” erg leuk. Bevat een lijst van plugins die ze zelf gebruiken op de website. De meeste staan ook met stip genoteerd bij mijn standaardinstallaties. Voor de geïnteresseerden : hun nieuwsletter bevat tonnen aan interessante informatie. Inschrijven zou ik zeggen !! Dan ben je nummer 130.001 !

 

ps : ik vergat bij te vermelden dat er ook een interessant video kanaal op YouTube te vinden is.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print

Download e-book

Download gratis ons gratis "Praktisch Wordpress handboek"

Mailbox Marketing Favicon
Download gratis ons e-book "Praktisch wordpress handboek"