Een bestaande website responsive maken

Makkelijker (en goedkoper) dan je denkt

Met bezoekerscijfers die variëren van 20% tot 55%, is het niet meer denkbaar om een website te hebben die amper leesbaar is om een mobiel apparaat. Zowel voor gebruikers van smartphones als tablets.

En in tegenstelling tot wat velen denken, is het niet noodzakelijk om je website opnieuw te maken. Via een aantal technische ingrepen in de stylesheet van je site, kunnen immers de meest voorkomende problemen opgelost worden.

Maar daarnaast is ook een kleine analyse nodig om te bekijken wat je toont en hoe je dat doet. Zo is het bijvoorbeeld raadzaam om te kijken of je alle foto’s wel toont aan de gebruiker van een smartphone.

Op de eerste plaats zijn er een aantal technische ingrepen nodig zoals het toevoegen van een viewport, mediaqueries in de css files en aanpassen van de html elementen in functie van de schermresoluties van de verschillende apparaten zoals tablets en smartphones.

Dit technische gedeelte nemen wij volledig voor onze rekening.

Wat kunnen we voor u betekenen ?

creatief voorstel

Naast een technische insteek, is het creatieve aspect bij responsive design ook belangrijk.

De gebruikerservaring staat immers centraal en een mooie, duidelijke site helpt hier bij.

technische aanpassingen

Daarnaast zijn er ook een aantal technische elementen die moeten toegevoegd worden in de stylesheet.

implementatie

Daarna publiceren we de stylesheet live op de website.

We checken via Google of de stylesheet correct werkt.

weten is weten

Via Google Analytics zien wee een paar dagen later of en in hoeverre de wijziging een verhoging van het aantal bezoekers heeft veroorzaakt.

GEÏNTERESSEERD?

Mailbox biedt een uitgebreid gamma aan van diensten voor de KMO. Wil je weten wat het zou kosten om je website responsive te maken ?

Contacteer Ons.

Tips & Tricks

Ontdek onze diensten