D.R.E.A.M.

De letters D.R.E.A.M. (dream) representeren de strategie die we samen doorlopen om tot het beste online resultaat te komen. lolll

Stappenplan tot jouw digitale droom

Stap 1: Dream

Alle onderstaande elementen vormen samen je strategie - het plan dat ons zal leiden in alles wat we doen. We zorgen ervoor dat je een duidelijk pad voorwaarts hebt en dat je precies weet wat we gaan doen om je droom te realiseren. Laten we samen aan deze spannende

Doelgroep

Heb je een visie voor je website, maar weet je niet zeker hoe je deze tot leven moet brengen? In de eerste fase van ons proces, de 'Dream' fase, beginnen we met het begrijpen van jou en je doelgroep. We creëren persona's om een duidelijk beeld te krijgen van wie je klanten zijn en wat ze nodig hebben.

Boodschap

Vervolgens gaan we dieper in op jouw boodschap. Wat wil je communiceren en waarom? We helpen je om je boodschap te verfijnen en ervoor te zorgen dat deze resoneert met je doelgroep.

Wildly Important Goals (WIGs)

Daarna stellen we je Wildly Important Goals (WIGs) vast. Wat zijn de belangrijkste doelen die je wilt bereiken met je website? We helpen je om deze doelen te identificeren zodat we weten waar we ons op moeten richten.

Media

Ten slotte kijken we naar de media die we zullen gebruiken. Welke soorten content en designelementen zullen het meest effectief zijn om je boodschap over te brengen en je doelen te bereiken?

Stap 2: Road

Nu is het tijd om aan de slag te gaan. We voeren het plan uit, bouwen je website en zorgen ervoor dat alles perfect werkt. We houden je op de hoogte van onze voortgang en zorgen ervoor dat alles in lijn is met jouw visie.
Na het vaststellen van je strategie in de 'Dream' fase, gaan we over naar de 'Road' fase, waar we de tactieken bepalen om je doelen te bereiken.

Top tasks

We beginnen met het identificeren van de 'Top Tasks' - de belangrijkste acties die je bezoekers op je website zullen willen uitvoeren. Door deze taken te begrijpen, kunnen we een website ontwerpen die intuïtief en gebruiksvriendelijk is.

SEO

Vervolgens richten we ons op SEO (Search Engine Optimization). We zorgen ervoor dat je website gemakkelijk te vinden is op zoekmachines, zodat je doelgroep je gemakkelijk kan vinden. We optimaliseren je website met relevante zoekwoorden en zorgen voor een snelle laadtijd en mobielvriendelijk ontwerp.

Adwords

AdWords is een andere belangrijke tactiek. We kunnen gerichte advertenties maken om je zichtbaarheid op Google te vergroten en meer bezoekers naar je website te trekken.

Content marketing

Tot slot richten we ons op contentmarketing. We helpen je om waardevolle en boeiende content te creëren die je doelgroep aanspreekt en hen aanzet tot actie. Of het nu gaat om blogposts, video's of infographics, we zorgen ervoor dat je content je boodschap versterkt en je doelen ondersteunt.

TACTIEK : hoe we het gaan doen

Samen vormen deze tactieken de 'Road' die we zullen volgen om je strategie uit te voeren. We zorgen ervoor dat je precies weet hoe we je doelen gaan bereiken en we houden je op de hoogte bij elke stap. Laten we samen deze weg bewandelen.

Stap 3: Execute

Na het uitstippelen van de weg in de 'Road' fase, gaan we over naar de 'Execute' fase. Hier gaan we over tot actie en brengen we je strategie tot leven.

Content structuur

We beginnen met het opzetten van de contentstructuur van je website. We organiseren je content op een manier die logisch en intuïtief is voor je bezoekers. We zorgen ervoor dat de belangrijkste informatie gemakkelijk te vinden is en dat elke pagina bijdraagt aan je algemene doelen.

Technologie

Vervolgens kijken we naar de technologie die we zullen gebruiken om je website te bouwen. We kiezen de tools en platforms die het beste passen bij je behoeften en doelen. Of het nu gaat om het integreren van een e-commerce platform of het opzetten van een blog, we zorgen ervoor dat je website de functionaliteit heeft die je nodig hebt.

WordPress

In dit proces maken we vaak gebruik van WordPress, een krachtig en flexibel content management systeem. Met WordPress kunnen we een website creëren die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook gemakkelijk te beheren is. Je krijgt de controle over je content en kunt gemakkelijk updates maken wanneer je maar wilt.

Plugins

In de 'Execute' fase brengen we je droom tot leven. We bouwen je website met aandacht voor detail en een focus op je doelen. We houden je op de hoogte van onze voortgang en zorgen ervoor dat alles in lijn is met je visie. Laten we samen deze droom realiseren.

Stap 4: Approve

Na het uitvoeren van je plan in de 'Execute' fase, gaan we over naar de 'Approve' fase. Dit is het moment waarop we je het eindproduct presenteren en je goedkeuring vragen.
We beginnen met de oplevering van je nieuwe website. We laten je alle functies en pagina's zien, en we laten je zien hoe alles werkt. We zorgen ervoor dat je helemaal tevreden bent met wat we hebben gemaakt.

Oplevering

Maar we gaan niet alleen weg na de oplevering. We zorgen ervoor dat je volledig uitgerust bent om je nieuwe website te beheren. We bieden training aan om je vertrouwd te maken met het content management systeem, zodat je gemakkelijk updates kunt maken en je content kunt beheren.

Opleiding

In de 'Approve' fase zorgen we ervoor dat je helemaal tevreden bent met je nieuwe website en dat je het vertrouwen hebt om het te beheren. We maken aanpassingen waar nodig, totdat je helemaal blij bent met wat we hebben gecreëerd. We zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Laten we samen deze fase afronden en je nieuwe website lanceren.

Stap 5: Measure

Na de goedkeuring van je nieuwe website in de 'Approve' fase, gaan we over naar de laatste fase van ons proces, de 'Measure' fase. Hier zorgen we ervoor dat je op de hoogte blijft van de prestaties van je website en dat je de tools hebt om succes te meten.

GA4

We beginnen met het instellen van Google Analytics 4 (GA4) voor je website. Dit krachtige hulpmiddel geeft je inzicht in hoe bezoekers je website gebruiken, welke pagina's het meest populair zijn, en hoe je verkeer in de loop van de tijd verandert. Met deze informatie kun je beter begrijpen wat werkt op je website en waar er mogelijk ruimte is voor verbetering.

Statistiscs

Vervolgens duiken we in de statistieken. We kijken naar de belangrijkste prestatie-indicatoren, zoals het aantal bezoekers, de tijd die ze op je site doorbrengen, en de acties die ze ondernemen. We helpen je deze gegevens te interpreteren en te begrijpen wat ze betekenen voor je bedrijf.

Reporting

Tot slot zorgen we voor regelmatige rapportage. We sturen je updates over de prestaties van je website, zodat je altijd op de hoogte bent van hoe je site het doet. We zijn er om eventuele vragen te beantwoorden en om je te helpen de gegevens te gebruiken om je website te verbeteren.

Opvolging verzekerd

In de 'Measure' fase zorgen we ervoor dat je de tools en kennis hebt om het succes van je website te meten. We blijven aan je zijde, zelfs nadat je site live is gegaan, om ervoor te zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt om te slagen.

Wat zijn de prijzen voor jouw digitale dromen?

De huidige prijzen voor een WordPress website in België variëren sterk, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de website, de opname van eventuele extra functies, en de kwaliteit van de hostingdienst.

Wij staan altijd voor jou klaar

In de 'Measure' fase zorgen we ervoor dat je de tools en kennis hebt om het succes van je website te meten. We blijven aan je zijde, zelfs nadat je site live is gegaan, om ervoor te zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt om te slagen.
Heb je een vraag?
Zin in een eerste kennismaking? Deel vrijblijvend je vraag of uitdaging en we spitsen onze oren. fugrfyhrgfyhrg

"*" geeft vereiste velden aan

GDPR
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
En wij vertellen je maandelijks de beste tips & tricks over marketing, WordPress en WooCommerce.
© 2023 Mailbox alle rechten voorbehouden
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Download gratis ons e-book

Wil je je website naar een hoger niveau tillen? Mis ons gratis e-book vol met tips, tricks en deskundig advies niet. 🎯 Begin vandaag nog met groeien!

"*" geeft vereiste velden aan

GDPR