betaal om hoog in de Google zoekresultaten te staan

Google-Ads

Je website staat er, alles werkt, laat de klanten nu maar komen. Geduld is dan vaak een schone deugd, want het duurt even voor je website op een organische wijze zijn weg vindt naar de top van de Google rankings.

Om dit proces een handje te helpen kan je starten met Search Ads. Door te bieden op zoekwoorden die gerelateerd zijn aan jouw producten, ga je proberen om geïnteresseerde mensen naar jouw website te leiden.

Google laat jouw advertentie zien bovenaan in de zoekresultaten als er gezocht wordt op een woord of een woordgroep waar jij met succes op biedt. Je betaalt alleen als de surfer ook effectief klikt op je advertentie.

google ads

Geïnteresseerd in onze aanpak ?

Mailbox biedt een uitgebreid gamma aan van diensten voor de KMO. Van veilige webhosting tot het aanmaken en beheren van websites. We helpen je ook op weg met marketing campagnes, opleidingen en zoekmachine optimalisatie.

De Voordelen:

De Nadelen:

Jij bepaalt hoe ver je wilt gaan

Vliegerrood

Hoe pakken wij dat aan?

De kwaliteitsscore wordt bepaald door:

  • de ervaring op de landingspagina
  • de verwachte CTR (click through rate of het % mensen dat op de advertentie klikt ten opzichte van het aantal vertoningen)
  • de relevantie van de advertentie
  1. Een Google Ads Specialist maakt eerst een uitgebreid zoekwoordenplan op basis van de werkelijke zoekvolumes van woorden en woordgroepen. We voeren ook uitsluitingswoorden toe.
  2. Het zoekwoordenplan wordt omgezet naar campagnes en advertentiegroepen. Op campagneniveau bepalen we de regio, de netwerken en het budget. In elke advertentiegroep gaan we de advertenties in overeenstemming brengen met de verzamelde zoekwoorden. Wij raden per campagne maximum 6 advertentiegroepen aan om een goed beheer te kunnen garanderen.
  3. Elke advertentiegroep wordt voorzien van wervende advertenties, die een groot aantal van de gekozen zoekwoorden bevatten om zo relevant mogelijk te zijn. Op die manier verwerven de zoekwoorden ook deels hun kwaliteitsscore. Hoe hoger de kwaliteitsscore, hoe meer Google de advertentie laat zien en hoe minder je betaalt. 
  4. Er worden zoveel mogelijk extensies toegevoegd om de zichtbaarheid van de advertenties op het maximale niveau te krijgen. Tenslotte worden de conversies ingesteld. Hiermee gaan we bepalen hoe succesvol elke campagne is. 
  5. We zorgen voor een wekelijkse opvolging: door zoekwoorden bij te voegen of te verwijderen, advertenties en/of biedstrategieën aan te passen, doelgroepen te observeren en de resultaten op de verschillende apparaten te optimaliseren. Of we passen landingspagina’s aan met het doel om de kwaliteitsscore verder te verhogen.
  6. We koppelen de Google Ads Account aan Google Analytics om zo nog meer inzicht te verwerven, efficiëntere campagnes te verkrijgen en uiteindelijk meer conversies. Op deze manier hebben ook jullie een beter inzicht in welke kanalen de meeste prijsaanvragen genereren en de meeste bezoekers opleveren.
  7. Maandelijks sturen we een volledig rapport met de resultaten van de campagnes, advertentiegroepen en de zoekwoorden van de voorbije maand. We geven een woordje uitleg en verklaren eventuele opvallende elementen.

Onze benchmarks voor zoekcampagnes:

Minimum 5% CTR

Een klik op minstens 5% van de vertoningen.
Om hier te komen testen we allerlei varianten uit.
We hebben echter ook adverteerders met CTR% van 10, 15 en meer.

Een kwaliteitsscore van 7/10

Met goede advertenties alleen komen we er niet. Hiervoor hebben we de vrijheid nodig om wijzigingen aan te brengen op de landingspagina’s, eventueel in overleg.

Een conversieratio van 3%

We streven naar een resultaat van 3% van de clicks: een aankoop, een prijsaanvraag, een ingevuld contactformulier, een telefoonoproep, een inschrijving op de nieuwsbrief…

Ben je geïnteresseerd in onze dienst?

Wij eisen geen langdurige contracten, maar werken wel op maandelijkse basis.
Contacteer ons voor een offerte om uw WordPress website of webshop door middel van Google Ads naar het volgende niveau te brengen. 

Heb je een vraag ?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren je zo snel mogelijk.