fbpx
Bolletjes

SEO check

SEO OPTIMALISATIE

SEO optimalisatie of zoekmachine optimalisatie is een techniek om je website hoger te laten scoren in de zoekresultaten van Google. Of met andere woorden, je moet de populariteit van je website verhogen zodat je beter gevonden wordt door mensen die op zoek zijn naar produkten of diensten die jij aanbiedt.

Maar het is niet enkel een kwestie van veel bezoekers aan te trekken maar vooral ook relevante bezoekers die exact vinden waarnaar ze op zoek zijn.

Waar staat mijn website nu ? Op welke zoekwoorden wordt mijn website gevonden en hoe interessant vinden mijn bezoekers de huidige website.

Daarvoor worden verschillende technieken gebruikt uit diverse disciplines :

  • beheren van links naar jouw website (backlinks)
  • toevoegen van actuele en interessante artikels 
  • technische seo : zorgen dat je website voldoet aan technische vereisten

In die zin is SEO dus een investering op lange termijn maar alles begint uiteraard met een goede website analyse.

SEO CHECKUP

Heb je je al eens afgevraagd of je website goed scoort in de zoekresultaten van Google ? En zou het niet handig zijn om via een makkelijke seo test te zien of je website goed scoort ? En heb je daarvoor een seo specialist nodig ?

We bieden je de mogelijkheid gratis een volledige SEO check te doen van je website.

Wat houdt dat in ?

Zoals je in onderstaand beeld kan zien, krijg je een via deze seo site check een globale seo score en ene heleboel praktische tips om de seo van de bewuste pagina te verbeteren en zo de seo ranking op lange termijn te verbeteren.

Tevreden klanten

Hier doen we het voor natuurlijk. Lees gerust even mee.

Gerrit Snel

Met Bart een project gedaan dat niet echt eenvoudig was maar Bart heeft altijd de juiste instelling en weet altijd met een oplossing te komen.

Karolien Kemmers (INNI Group)

Bij INNI group zochten we een partner die een nieuwe website voor ons kon neerzetten, met een flexibele back end, in een open technologie én die de look en feel van onze nieuwe huisstijl kon waarborgen. Dat is met Mailbox schitterend gelukt. Bart en Sven zijn flexibel, denken mee na, zoeken oplossingen en communiceren snel. Voor ons de ideale partij. Bedankt!

Kathleen Brenders

Al enkele maanden speelde ik met het idee om een foodblog te beginnen, als uitloper van twee van mijn hobby’s, namelijk lekker eten en zelf lekker koken. Ik had een beeld voor ogen hoe mijn nieuwe blog er moest uitzien, en ik besefte snel dat ik niet genoeg kende van WordPress om hem zelf te bouwen. Ik ben dus bij Bart en Sven gaan aankloppen! Ik heb hen verteld van welk type blog ik droomde: mooi, fris, en met heldere kleuren. Navigeren moest voor de gebruiker gemakkelijk zijn en voor mij moest de blog gemakkelijk dagelijks aanpasbaar zijn (tot nu toe post ik dagelijks een nieuw recept).
Vanaf het eerste ontwerp voor mijn blog dat Bart en Sven me bezorgden, wist ik dat het goed zat. Er waren daarna niet meer veel aanpassingen nodig om tot het finale resultaat te komen. Het ontwerp is echt heel snel gegaan, en zelfs nog sneller dan de oorspronkelijk afgesproken tijd!
Bedankt Bart en Sven om met mij mee te denken, en een blog te bouwen waar ik werkelijk weg van ben, die super gebruiksvriendelijk is, en waarvoor ik van de lezers ook alleen maar complimenten krijg!
Bolletjes

Onze garantie: zonder zorgen

We streven er elke dag naar om onze klanten alle mogelijke zorgen te besparen, op alle vlakken. Voor elk probleem hebben we of zoeken we een oplossing. Zelfs als het helemaal mis is gegaan en je website is onbereikbaar of gehacked, dan zetten we een back-up terug en je bent weer vertrokken. We’ve got your back!