Bolletjes

SEO check

SEO OPTIMALISATIE

SEO optimalisatie of zoekmachine optimalisatie is een techniek om je website hoger te laten scoren in de zoekresultaten van Google. Of met andere woorden, je moet de populariteit van je website verhogen zodat je beter gevonden wordt door mensen die op zoek zijn naar produkten of diensten die jij aanbiedt.

Maar het is niet enkel een kwestie van veel bezoekers aan te trekken maar vooral ook relevante bezoekers die exact vinden waarnaar ze op zoek zijn.

Waar staat mijn website nu ? Op welke zoekwoorden wordt mijn website gevonden en hoe interessant vinden mijn bezoekers de huidige website.

Daarvoor worden verschillende technieken gebruikt uit diverse disciplines :

  • beheren van links naar jouw website (backlinks)
  • toevoegen van actuele en interessante artikels 
  • technische seo : zorgen dat je website voldoet aan technische vereisten

In die zin is SEO dus een investering op lange termijn maar alles begint uiteraard met een goede website analyse.

SEO CHECKUP

Heb je je al eens afgevraagd of je website goed scoort in de zoekresultaten van Google ? En zou het niet handig zijn om via een makkelijke seo test te zien of je website goed scoort ? En heb je daarvoor een seo specialist nodig ?

We bieden je de mogelijkheid gratis een volledige SEO check te doen van je website.

Wat houdt dat in ?

Zoals je in onderstaand beeld kan zien, krijg je een via deze seo site check een globale seo score en ene heleboel praktische tips om de seo van de bewuste pagina te verbeteren en zo de seo ranking op lange termijn te verbeteren.

Tevreden klanten

Hier doen we het voor natuurlijk. Lees gerust even mee.

Hans Knapen

Goede begeleiding in het beheer van lijsten (audience) voor het versturen van mailings via MailChimp. Als ervaren gebruikers kregen we correcte en handige tips om dit efficiënter te organiseren.

Evert Delanoye

Internet en SEO zijn voortdurend in verandering. Wij halen al meerdere jaren goede resultaten online, maar konden dankzij Mailbox onze prestaties toch nog verder finetunen. Bijzonder nuttig voor het moment waarop je weet dat het allemaal wel OK zit, maar de volgende stap echt werk is voor experten. Mailbox helpt ons om die stap te zetten zodat we zelf naar een hoger niveau kunnen stijgen. Een bijzonder waardevolle samenwerking.

Kenny Raes (Interieurglas)

Onze nieuwe website was kickstarted by Mailbox! Tijdens mijn zoektocht naar de meest optimale oplossing voor het opzetten van een ‘mooie’ nieuwe website – die gebruiksvriendelijk is, voldoet aan de eisen om makkelijk gevonden te worden door Google en daaraan gekoppeld ‘online marketing’ – kwam ik terecht bij Bart. Al was hij geen onbekende want onze kinderen hadden samen in de klas gezeten. Ooit heeft hij me een uiteenzetting gegeven over het marketing aspect in bedrijfjes als de onze tijdens een informeel moment. Met dat in gedachte wist ik ‘he’s the man’! En inderdaad ondertussen staat onze nieuwe website online, kan ik rekenen op een snelle service en heeft Interieurglas eindelijk een online marketing strategie! Well done Mailbox!

Bolletjes

Onze garantie: zonder zorgen

We streven er elke dag naar om onze klanten alle mogelijke zorgen te besparen, op alle vlakken. Voor elk probleem hebben we of zoeken we een oplossing. Zelfs als het helemaal mis is gegaan en je website is onbereikbaar of gehacked, dan zetten we een back-up terug en je bent weer vertrokken. We’ve got your back!