Vraag hier je Gratis test & site checkup

SEO Check

SEO OPTIMALISATIE

SEO optimalisatie of zoekmachine optimalisatie is een techniek om je website hoger te laten scoren in de zoekresultaten van Google. Of met andere woorden, je moet de populariteit van je website verhogen zodat je beter gevonden wordt door mensen die op zoek zijn naar produkten of diensten die jij aanbiedt.

Maar het is niet enkel een kwestie van veel bezoekers aan te trekken maar vooral ook relevante bezoekers die exact vinden waarnaar ze op zoek zijn.

Waar staat mijn website nu ? Op welke zoekwoorden wordt mijn website gevonden en hoe interessant vinden mijn bezoekers de huidige website.

seo check

Daarvoor worden verschillende technieken gebruikt uit diverse disciplines :

  • beheren van links naar jouw website (backlinks)
  • toevoegen van actuele en interessante artikels 
  • technische seo : zorgen dat je website voldoet aan technische vereisten

In die zin is SEO dus een investering op lange termijn maar alles begint uiteraard met een goede website analyse.

SEO CHECKUP

Heb je je al eens afgevraagd of je website goed scoort in de zoekresultaten van Google ? En zou het niet handig zijn om via een makkelijke seo test te zien of je website goed scoort ? En heb je daarvoor een seo specialist nodig ?

We bieden je de mogelijkheid gratis een volledige SEO check te doen van je website.

Wat houdt dat in ?

Zoals je in onderstaand beeld kan zien, krijg je een via deze seo site check een globale seo score en ene heleboel praktische tips om de seo van de bewuste pagina te verbeteren en zo de seo ranking op lange termijn te verbeteren.

seo-check

EEN GRATIS SEO CHECK

Deze seo site checkup kunnen we slechts aan een beperkt aantal gebruikers aanbieden. Schrijf je dus snel in op deze aanbieding en ontvang een paar tellen later een gratis SEO check van je website.

  • technische analyse : is de structuur van je website in orde, zijn de metadata in orde, is de sitemap aanwezig, is de alt tag ingevuld voor je gebruikte beelden…
  • backlink profiel : hoeveel websites verwijzen naar jouw website en zijn dat goede backlinks ?
  • keyword analyse : welke zoekwoorden worden op je website gevonden en welke concurrenten werken in dezelfde markt ?

Heb je een vraag ?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren je zo snel mogelijk.