Bolletjes

SEO check

SEO OPTIMALISATIE

SEO optimalisatie of zoekmachine optimalisatie is een techniek om je website hoger te laten scoren in de zoekresultaten van Google. Of met andere woorden, je moet de populariteit van je website verhogen zodat je beter gevonden wordt door mensen die op zoek zijn naar produkten of diensten die jij aanbiedt.

Maar het is niet enkel een kwestie van veel bezoekers aan te trekken maar vooral ook relevante bezoekers die exact vinden waarnaar ze op zoek zijn.

Waar staat mijn website nu ? Op welke zoekwoorden wordt mijn website gevonden en hoe interessant vinden mijn bezoekers de huidige website.

Daarvoor worden verschillende technieken gebruikt uit diverse disciplines :

  • beheren van links naar jouw website (backlinks)
  • toevoegen van actuele en interessante artikels 
  • technische seo : zorgen dat je website voldoet aan technische vereisten

In die zin is SEO dus een investering op lange termijn maar alles begint uiteraard met een goede website analyse.

SEO CHECKUP

Heb je je al eens afgevraagd of je website goed scoort in de zoekresultaten van Google ? En zou het niet handig zijn om via een makkelijke seo test te zien of je website goed scoort ? En heb je daarvoor een seo specialist nodig ?

We bieden je de mogelijkheid gratis een volledige SEO check te doen van je website.

Wat houdt dat in ?

Zoals je in onderstaand beeld kan zien, krijg je een via deze seo site check een globale seo score en ene heleboel praktische tips om de seo van de bewuste pagina te verbeteren en zo de seo ranking op lange termijn te verbeteren.

Tevreden klanten

Hier doen we het voor natuurlijk. Lees gerust even mee.

Hans Van den Broeck (Adexcon)

Bart heeft ons tot hier toe al enorm goed geholpen bij optimalisatie en vindbaarheid van onze website. Wij zijn zeer tevreden over de vooruitgang en weten dat we op hem kunnen rekenen! Sedert we via Bart met Adwords zijn gestart, is onze zaak en onze dienstverlening in een heuse stroomversnelling gekomen. We realiseren ons dat het succes van onze zaak voor een groot deel te danken is aan de goede professionele ondersteuning die Mailbox ons heeft geboden. Dit resultaat hadden we nooit durven dromen toen we een jaar geleden beslisten om in hoofdberoep verder te gaan. De samenwerking met Bart is zeker een aanrader!

Gunter De Witte

Mailbox … eigenlijk Bart … want zo persoonlijk werkt hij . Heeft voor mij de setup gedaan van Mn website.Dit na een snelle reactie op Mn vraag waarbij analyse en uitvoering stipt op elkaar waren afgesteld . De website was klaar binnen het gestelde budget en bijna binnen de gestelde termijn. De persoonlijke uitleg en tips ivm wordpress waren bruikbaar. Geen dure woorden , werk naar zich toetrekken . Kort : vlot , persoonlijk en betaalbaar voor een KMO. Wens je een website met de handen zelf aan het stuur … aanrader! Je mag me ook contacteren voor meer info . Gunther

Eva Goossens (Artistreasure)

Het heeft even geduurd maar het is gelukt: I’m online! Ik neem even de vrijheid om dit met jullie te delen: https://artistreasure.com/
Nu nog nog alles vertalen (puf). ’t Is een werk dat ik onderschat heb, maar wel leuk en in ieder geval een goede oefening.
Nog eens bedankt, Bart, voor de vele goeie tips tijdens de cursus.
Groetjes en veel succes in alles wat jullie doen,

Bolletjes

Onze garantie: zonder zorgen

We streven er elke dag naar om onze klanten alle mogelijke zorgen te besparen, op alle vlakken. Voor elk probleem hebben we of zoeken we een oplossing. Zelfs als het helemaal mis is gegaan en je website is onbereikbaar of gehacked, dan zetten we een back-up terug en je bent weer vertrokken. We’ve got your back!