Bolletjes

SEO Omnium Service

Welke pagina’s zijn het populairst op je website en via welke zoekwoorden wordt je bedrijf online gevonden. Hoeveel backlinks verwijzen naar de site en wat is de populariteit van je website op sociale media ?

Vragen die beantwoord worden door de SEO Omnium Service van Mailbox. Je krijgt gedetailleerde statistieken van de evolutie van je website op het vlak van domeinsterkte, backlinks en activiteiten op sociale media.

Een korte opvolging van deze elementen kan ervoor zorgen dat je website meer leads en omzet genereert.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Individuele opvolging van zoekwoorden

Bij elk SEO Omnium Service contract voeren we tot 25 zoekworden in en volgen die van dag tot dag op.

Hierdoor kunnen we je visibiliteit meten in de belangrijkste zoekmachines en de populairste pagina’s identificeren zodat ze beter kunnen converteren en indirect je omzet verhogen.

Ook andere aspecten komen hierbij aan bod zoals de bounce rate, de gemiddelde tijd op de site en de domeinsterkte.

Volledige service

We monitoren ook backlinks naar je website en volgen de prestaties van concurrenten. Welke zoekwoorden gebruiken zij en waar staat jouw website vergeleken met hen.

Deze service kost 75 € per maand per 25 zoekwoorden. De rapportering is wekelijks en 2 maal per jaar is een individuele en persoonlijke bespreking van de resultaten voorzien. De opstartkost voor een nieuw project is 250 €.

Tevreden klanten

Hier doen we het voor natuurlijk. Lees gerust even mee.

Liesbeth Blommaert (Sublimwebsites)

De opleidingen bij Mailbox bvba zijn echt een aanrader! Dankzij Bart kan ik goed werken op het WordPress platform en ken ik de basis om een eerste webshop op te starten in Woocommerce..

Marie-Pascale Vandekerckhove

Ken jij iets van websites? Als freelance copywriter krijg ik die vraag best wel vaak te horen. En ook al trek ik mijn plan in WordPress, ik kies er steeds voor om het over te laten aan specialisten. En dat zijn Bart en Sven zeker wel! Niets is hen te veel. Daarom doe ik graag op hen beroep voor verschillende klanten. Van tips & tricks over SEO en google analytics tot het maken van je hele website, inclusief beveiliging. Want zelfs met een gehackte website kon ik bij hen terecht. Bedankt voor de fijne samenwerking, dat het nog lang mag duren!

Bart Van Boom ( Radiatorkast)

Als ondernemer denk je vaak de waarheid in pacht te hebben en volg je meestal je eigen wijsheden, maar ik erken graag dat Mailbox zéér zeker een toegevoegde waard heeft geboden en ons wegwijs geholpen in het kluwen van SEO, social media, backlinks, … en alle andere terminologie welk voordien voor mij weinig tastbare begrippen waren en nu steeds meer duidelijke resultaten brengen. Waarvoor dank !!

Bolletjes

Onze garantie: zonder zorgen

We streven er elke dag naar om onze klanten alle mogelijke zorgen te besparen, op alle vlakken. Voor elk probleem hebben we of zoeken we een oplossing. Zelfs als het helemaal mis is gegaan en je website is onbereikbaar of gehacked, dan zetten we een back-up terug en je bent weer vertrokken. We’ve got your back!