fbpx
Bolletjes

SEO Omnium Service

Welke pagina’s zijn het populairst op je website en via welke zoekwoorden wordt je bedrijf online gevonden. Hoeveel backlinks verwijzen naar de site en wat is de populariteit van je website op sociale media ?

Vragen die beantwoord worden door de SEO Omnium Service van Mailbox. Je krijgt gedetailleerde statistieken van de evolutie van je website op het vlak van domeinsterkte, backlinks en activiteiten op sociale media.

Een korte opvolging van deze elementen kan ervoor zorgen dat je website meer leads en omzet genereert.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Individuele opvolging van zoekwoorden

Bij elk SEO Omnium Service contract voeren we tot 25 zoekworden in en volgen die van dag tot dag op.

Hierdoor kunnen we je visibiliteit meten in de belangrijkste zoekmachines en de populairste pagina’s identificeren zodat ze beter kunnen converteren en indirect je omzet verhogen.

Ook andere aspecten komen hierbij aan bod zoals de bounce rate, de gemiddelde tijd op de site en de domeinsterkte.

Volledige service

We monitoren ook backlinks naar je website en volgen de prestaties van concurrenten. Welke zoekwoorden gebruiken zij en waar staat jouw website vergeleken met hen.

Deze service kost 75 € per maand per 25 zoekwoorden. De rapportering is wekelijks en 2 maal per jaar is een individuele en persoonlijke bespreking van de resultaten voorzien. De opstartkost voor een nieuw project is 250 €.

Tevreden klanten

Hier doen we het voor natuurlijk. Lees gerust even mee.

Frederick Reynaert

Deze week hebben voor de 2de maal een opleiding gevolgd bij Mailbox marketing.
De eerste maal was om ons op weg te zetten voor Woocommerce, de tweede maal om ons de basics van SEO bij te brengen.
Elke minuut van het opleidingsmoment wordt optimaal benut, en de inhoud is volledig afgestemd op ons bedrijf.
De juiste tools komen ook aan bod, en we gaan hiermee onmiddellijk aan de slag.

James

Duidelijk en op een transparante manier gebracht met aandacht voor tips en tricks gelinkt aan het gebruik van een betaalmodule!

Bart Nelen

Ik heb Bart leren kennen tijdens de cursus “WordPress voor gevorderden” die hij zelf gaf. Als aanvullend lesmateriaal kon je de cursus ook online bekijken en inoefenen aan de hand van duidelijke filmpjes.
Verder hebben we intussen een samenwerking opgezet. Mailbox bvba is een mooie uitbreiding van ons eigen kunnen waardoor we nu een nog groter klantenbereik hebben kunnen opzetten.
Absolute aanrader.

Bolletjes

Onze garantie: zonder zorgen

We streven er elke dag naar om onze klanten alle mogelijke zorgen te besparen, op alle vlakken. Voor elk probleem hebben we of zoeken we een oplossing. Zelfs als het helemaal mis is gegaan en je website is onbereikbaar of gehacked, dan zetten we een back-up terug en je bent weer vertrokken. We’ve got your back!