fbpx

De Magnolia

Els helpt kmo’s en retailers met hun online aanwezigheid. Wij creëerden een website die in een oogwenk duidelijk maakt waarvoor De Magnolia staat en welke services ze verlenen.

Ceranic

Ceranic

Wie op zoek is naar een ontspannende keramiekworkshop is aan het juiste adres bij Ceranic. Ann, Griet en Sonia leren je de kneepjes van het vak zodat je zelf de mooiste kleicreaties kan maken. Ze schakelden onze hulp in zodat creatieve hobbyisten online hun cursussen kunnen boeken.

CT Modelcars

Home CT Model Cars

Op de website van CT Modelcars vind je een uitgebreid aanbod aan miniatuurauto’s.

Omega Reizen

Home Omega Reizen

Omega Reizen bieden unieke droomreizen aan gebaseerd op de persoonlijke wensen van de klant. Wij maakten voor hen een gepersonaliseerde website op maat.

Tuinhuizen De Cock

Home Tuinhuizen De Cock

Tuinhuizen De Cock maakt houten tuinhuizen op maat in hun eigen atelier in Puurs-Sint-Amands.

Energiekeuring Vlaanderen

Home Energiekeuring Vlaanderen

Bij Energiekeuring Vlaanderen kan je terecht voor een snelle, kwaliteitsvolle en professionele keuring van jouw pand in Vlaanderen.

Trailersland

Home Trailersland

Trailersland is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in de verkoop, maar ook de herstellingen en het onderhoud van alle aanhangwagens.

Nakee Beauty

Home Nakee Beauty

Nakee biedt een verscheidenheid aan authentieke Thaise massagebehandelingen door een deskundige en professioneel opgeleide massagetherapeut.

Poortservice

Home Poortservice

Johan Pauwels en zijn zonen maken op maat gemaakte carports en terrasoverkappingen in aluminium. Ze doen dit enthousiast en professioneel, met als enige doelstelling, een tevreden klant! Met diezelfde instellingen ontwierpen wij voor hen een op maat gemaakte website.

Kimiwa

Ki Mi Wa staat voor kindermishandeling, wat is dat? Wat kan je doen?Kimiwa betekent in het Japans ook ‘en jij?’ KIMIWA is een project van het VECK of het Vlaams Expertisecentrum Kindermishandeling. Via sensibilisering, inhoudelijk en praktijkgerichte ondersteuning van verschillende personen, organisaties en voorzieningen versterkt het VECK de aanpak van kindermishandeling in Vlaanderen.

Artfloors

Artfloors® is de merknaam van de firma Bevers bv. Ze specialiseren zich in het plaatsen van naadloze kunstharsgietvloeren. Wij goten hun website in een nieuw, fris jasje.