Cyborg

Voor Cyborg Engravers creëerde we een strakke moderne website. Je kan bij Cyborg terecht voor de CYBORG X-300 desktop engraver.

Massagezetels

Voor massagezetels waren we op zoek naar een balans tussen informatief en speels. De site moest het plezier van de zetels weergeven, maar ook ineens alle voordelen en informatie die de klant moest weten. We maakten de website dus ook zo overzichtelijk mogelijk.

DC Star

DC Star wou graag een speciale website in hun huisstijl. Daarvoor lieten we elementen van hun logo meerdere malen terug komen over heel de website.

MediSafe

MediSafe wou graag een onepager. Een overzichtelijke pagina met alle nodige informatie en het nodige foto materiaal. MediSafe maakt het leven van de apotheker veiliger en comfortabeler dankzij het afhaalsysteem Take It.

Ingeniunda

Voor Ingeniunda moest hun website een visitekaartje zijn. Er moest kort maar duidelijk opstaan wat ze deden. Maar ook enkele van hun projecten wouden ze graag laten zien.

Sparkle By Ellis

Ellis wou haar website onderscheiden van de doorsnee schoonheidsspecialisten en PMU-artiesten. Daarnaast wenste ze een zeer strakke website. Hier zijn we volgens ons zeker in geslaagd. Bij Sparkle By Ellis kan je terecht voor permanente makeup.

PuurSFood

PuurSFood wou graag een website die hun stijl en visie representeerde. Daarom maakte we een kleurrijke website met kartonnen elementen om hun ecologische werking te representeren. Bij PuurSFood kun je terecht voor lekkere gerechten in hun Foodbar, maar ook voor heerlijke delicatessen in hun shop.

Jetech

Jetech staat garant voor een volledige elektrische installatie die voldoet aan uw noden en wensen, of het nu gaat om een intelligente woning- of kantoorautomatiseringsinstallatie of een databekabelingsproject. Zij bieden maatwerkoplossingen voor merken en particulieren

The Finest

The Finest maakt van uw totaalrenovatie een fijne reis waarbij aan alles gedacht is.