Skytree services

Skyetree services helpt u organisatie door een transformatie begeleiden of een verandering doorvoeren is vaak een uitdagende taak.

Kine De Ryck

Bij kinesitherapie praktijk Ellen De Ryck kan je terecht voor tal van opties. Van Manuele therapie en lymfedrainage tot ontwikkelingsstimulatie bij baby’s. Ellen en haar team staan altijd paraat voor jou.

Ketele

Ketele is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met graveren, frezen en lasergraveren. Het bedenken van oplossingen op maat is onze grote sterkte. Hun machines vormen een onmisbare schakel binnen je bedrijf en worden volledig aan je noden aangepast. Of het nu een freesmachine, een laser of een graveermachine is, Ketele zorgt voor de […]

Jean De Smet

Sinds 2000 leveren Jean De Smet dagverse groenten en fruit aan professionals (horeca, grootkeukens en winkels) in de omgeving van Brussel, Halle, Pajottenland & Denderstreek. Dagelijks wordt door de zaakvoerders zelf een selectie gemaakt van de meest kwalitatieve producten.

Jadinon

De uitdaging bestond erin een website te maken waarbij weinig ruimte was voor creatieve ideeën maar waar de copy en call to action centraal staat. Ook de mooie huisstijl moest met zorg ingebed worden in de design van de website.

HotelJozef

Huisjozef ontzorgt zodat u in alle rust afscheid van uw geliefde kunt nemen, dat is hun drijfveer.Want naast de uitvaart regelen, komt er zoveel kijken bij een overlijden.Gedurende dat hele proces staat HuisJozef u bij: met zorg voor, tijdens en na de uitvaart.

Pettersen

Your pet’s favorite bed Pettersen maakt onverwoestbare hondenkussens. Deze kussen zijn duurzaam, gebruiksvriendelijk en made in Belgium! Je kan zelf helemaal je eigen kussen samenstellen. Het aantal lagen, de kleur en je kan het kussen wassen!

Landmeet- en vastgoedkantoor Foqué Jan

Landmeter Jan Foqué is uw expert voor opmetingen, schattingen, verkavelingen met of zonder infrastructuurwerken en plaatsbeschrijvingen in de ruime regio rond Mechelen. Sinds 1988 zijn ze actief in de sectoren. Hierdoor kunnen ze zich dan ook beroepen op de nodige ervaring en netwerken.

Hortipoort

Onze ploeg telt twaalf medewerkers. Hun gezamenlijke doel? Het elke dag nóg beter doen. Hortipoort maakt voor u de beste Aluminium poorten. Aluminium is een topmateriaal dat niet roest, niet rot, niet verzakt en daarenboven ook nog ultralicht is en stijlvol oogt. Uw aluminium poort heeft alle voordelen van een houten én van een stalen poort. Er […]

Het Slotenplan

het slotenplan Puurs

Voor alles wat met sloten, sleutels, veiligheid en detectie te maken heeft, kunt u terecht bij Het Slotenplan in Puurs. Op basis van uw specifieke woon- en/of werksituatie stellen wij een oplossing voor. In onze winkel vindt u eveneens alles terug voor de optimale bescherming: brandkasten, alarmsystemen, … Ook sleutels bijmaken is binnen enkele minuten mogelijk!

De Wolf Fotografie

Bij Fotograaf Linda de Wolf kan u terecht voor de mooiste foto’s. Van pasfoto’s tot communiefoto’s.

De Decker Agri

De Decker Agri is een jong en dynamisch bedrijf. Ze beschikken over een uitgebreid en modern machinepark waarmee ze u van dienst kunnen zijn in tal van projecten binnen de landbouw en groenvoorziening.