Coone & Partners

Home Coone + partners

Coone & Partners verzorgen onze boekhouding met een ‘no-nonsense’ aanpak ondersteund met de nieuwste technologieën. Op die manier bieden ze elke cliënt een optimale begeleiding aan. Wij staken hun website in een nieuw jasje.

CT Modelcars

Home CT Model Cars

Op de website van CT Modelcars vind je een uitgebreid aanbod aan miniatuurauto’s.

Omega Reizen

Home Omega Reizen

Omega Reizen bieden unieke droomreizen aan gebaseerd op de persoonlijke wensen van de klant. Wij maakten voor hen een gepersonaliseerde website op maat.

Tuinhuizen De Cock

Home Tuinhuizen De Cock

Tuinhuizen De Cock maakt houten tuinhuizen op maat in hun eigen atelier in Puurs-Sint-Amands.

Energiekeuring Vlaanderen

Home Energiekeuring Vlaanderen

Bij Energiekeuring Vlaanderen kan je terecht voor een snelle, kwaliteitsvolle en professionele keuring van jouw pand in Vlaanderen.

Trailersland

Home Trailersland

Trailersland is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in de verkoop, maar ook de herstellingen en het onderhoud van alle aanhangwagens.

Nakee Beauty

Home Nakee Beauty

Nakee biedt een verscheidenheid aan authentieke Thaise massagebehandelingen door een deskundige en professioneel opgeleide massagetherapeut.

Poortservice

Home Poortservice

Johan Pauwels en zijn zonen maken op maat gemaakte carports en terrasoverkappingen in aluminium. Ze doen dit enthousiast en professioneel, met als enige doelstelling, een tevreden klant! Met diezelfde instellingen ontwierpen wij voor hen een op maat gemaakte website.

Kimiwa

Ki Mi Wa staat voor kindermishandeling, wat is dat? Wat kan je doen?Kimiwa betekent in het Japans ook ‘en jij?’ KIMIWA is een project van het VECK of het Vlaams Expertisecentrum Kindermishandeling. Via sensibilisering, inhoudelijk en praktijkgerichte ondersteuning van verschillende personen, organisaties en voorzieningen versterkt het VECK de aanpak van kindermishandeling in Vlaanderen.

Artfloors

Artfloors® is de merknaam van de firma Bevers bv. Ze specialiseren zich in het plaatsen van naadloze kunstharsgietvloeren. Wij goten hun website in een nieuw, fris jasje.

Innovita

Innovita heeft als missie een boost te geven aan creativiteit en het verankeren van een innovatieve mindset in het DNA van organisaties. Wij adapteerden deze creativiteit naar een innovatief webdesign.

Cyborg

Voor Cyborg Engravers creëerden we een strakke, moderne website. Je kan bij Cyborg terecht voor de CYBORG X-300 desktop graveermachine.