Pettersen

Your pet’s favorite bed Pettersen maakt onverwoestbare hondenkussens. Deze kussen zijn duurzaam, gebruiksvriendelijk en made in Belgium! Je kan zelf helemaal je eigen kussen samenstellen. Het aantal lagen, de kleur en je kan het kussen wassen!

Het Slotenplan

het slotenplan Puurs

Voor alles wat met sloten, sleutels, veiligheid en detectie te maken heeft, kunt u terecht bij Het Slotenplan in Puurs. Op basis van uw specifieke woon- en/of werksituatie stellen wij een oplossing voor. In onze winkel vindt u eveneens alles terug voor de optimale bescherming: brandkasten, alarmsystemen, … Ook sleutels bijmaken is binnen enkele minuten mogelijk!

Rolu Kaapse wijnen

In tegenstelling tot het proeven van wijn, is het maken van een website rond wijn niet makkelijk. De kwaliteit van de foto’s van wijnflessen is vaak van een laag niveau. Ook de verschillende achtergronden van die foto’s spelen me vaak parten. Wat een verademing als je perfecte foto’s krijgt en een duidelijke uitleg van de […]

Health Mate Puurs

Voor deze website had ik een gigantisch voordeel : alle content en stationary was al tot in de puntjes toe voorbereid door de Luc Maes, zaakvoerder van Health Mate Puurs. Dat maakt mijn taak vaak makkelijker zodat ik me volledig kon concentreren op de look & feel en de opbouw van de commerciële argumentatie van […]

Liezelijn

Lies van Liezelijn heeft onze hulp ingeroepen voor haar mee te helpen voor het opbouwen van haar webshop. We hebben een look & feel aangemaakt en instellingen goedgezet voor haar zodat Lies alles zelf kon inwerken.

Gregoir Group

Gregoir Group koos ervoor om hun mobiliteitssite om te gooien naar een website waar je al hun stockauto’s kan terug vinden. Met de handige filters die mee ingewerkt werden is het super handig om de juiste wagen / motor te vinden die je zoekt

Gregoir-ebikes

De huidige overzichtswebsite werd omgebouwd tot een webshop met reservatie systeem. Hierdoor kunnen ze makkelijk hun stock fietsen online aanbieden.

Veys Bedrijfskleding

De webshop van Veys Bedrijfskleding werd helemaal opnieuw opgebouwd en staat klaar om alle bestellingen te ontvangen van hun enorme collectie werkkleding, met daarbij extra aandacht voor diverse sectoren zoals de zorg- en schoonmaaksector, maar ook de bouw en horeca vinden er hun ongetwijfeld hun gading.

Whisky Praline

Bakkerij Buelens te Willebroek (Blaasveld) maakte met de Gouden Carolus Single Malt Whisky van whiskystokerij “De Molenberg” een overheerlijke praline die wereldwijd al verschillende prijzen in de wacht heeft gesleept. Het samenspel van deze uitzonderlijke whisky met de beste chocolade produceert een ware smaaksensatie. Zelf eens proeven? Bestel hier een doosje, wij beloven dat je […]

Zip Art

Zip Art is een webshop waar kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Zip Art is de kersverse dochter van New Vekama, een groothandel met 21 jaar ervaring als toeleverancier van accessoires voor het vervaardigen van autotapijten en met een voornamelijk internationaal B2B cliënteel.  

Walkies4Events

Walkies4Events, je specialist in radiocommunicatie en aanverwante producten!Naast vergunningsvrije walkie talkies vind je bij Walkies4events allerlei toebehoren voor toestellen, intercom headsets en ons assortiment Astrid accessoires terug.