fbpx

Professionele website laten maken:
je eigen website met een uniek design

Wil jij een professionele WordPress website op maat laten maken en zoek je een betrouwbare partner bij jou in de buurt? Dan houden wij ons graag warm aanbevolen.

We hebben ondertussen al honderden websites en webshops gebouwd op basis van WordPress.

Mailbox bv maakt al meer dan 10 jaar professionele websites op maat. Wij gaan zo ver als jij wilt. Of het nu gaat over een eenvoudige website met een beperkt aantal pagina’s, of een uitgebreide site in meerdere talen met allerlei toeters en bellen. Wij hebben de nodige specialisten in huis die met veel aandacht voor detail jouw website in elkaar steken. We staan je bij met al onze expertise en ervaring om een website te produceren waarop je trots bent én die zal werken voor jou.

Laat ons dus weten wat voor website jij nodig hebt en wat de doelstelling ervan is. Want een goed werkende website is het uitgelezen middel om jouw marketing doeleinden te bereiken.

Wat is WordPress?

WordPress is de meest populaire "content management software" die beschikbaar is. Meer dan 42% van alle websites op het internet zijn gemaakt met WordPress.

De voordelen van WordPress

Hoeveel kost een website?

Dat hangt uiteraard van verschillende factoren af. Weet dat een WordPress website niet duur hoeft te zijn. Onze prijzen starten vanaf € 1199. We nemen wel graag de tijd om heel goed te begrijpen wat jouw bedoelingen zijn en wat je precies wilt. Dit kan namelijk een groot prijsverschil betekenen.Vraag dus vandaag nog een offerte om jouw website op maat te laten maken.

Domein registratie & hosting

Hou ook rekening met jaarlijks terugkerende kosten zoals je domein registratie en je hosting.

Je domein, dat is het adres waarop ze jouw website kunnen vinden. Dat van ons is dus mailbox-marketing.be.

De hosting, dat is de huur van de server waarop jouw website staat en die zo in verbinding staat met het internet. Die moet uiteraard krachtig en snel genoeg zijn om al jouw pagina’s snel te voorschijn te toveren op allerlei toestellen.  

De hosting en domein registratie kan je zelf regelen, maar wie wilt kan ook hiervoor terecht bij Mailbox.

Onze garantie

Een offerte voor een nieuwe website

Enkele van onze klanten

Onze werkwijze om een professionele website met WordPress te laten maken

Zet de basis juist

Samen zorgen we ervoor dat de basis in orde is. Je producten staan er op, je diensten worden uitgelegd, je (potentiële) klanten weten hoe ze jou moeten vinden en kunnen je contacteren.
Door onze opleiding te volgen kan je zelf kleine wijzigingen aanbrengen aan je site en ben je van niemand afhankelijk.

Hou je website actief

Maar een website moet leven. Om relevant te blijven in een maatschappij waar alles verandert tegen lichtsnelheid, moet je ook zelf blijven investeren in de actualiteitswaarde van je site.

Door middel van een blog waar maandelijks een nieuw artikel wordt opgezet bijvoorbeeld. Ook hierbij kunnen we helpen.

Meten is weten

Wie écht wil weten hoe zijn website het doet, wil steeds meer weten én meten. Google Analytics is hier de basis. We kunnen echter verder gaan.

Mailbox heeft nog extra tools en experten in huis om ervoor te zorgen dat je steeds op de hoogte bent van de resultaten. Zodat je weet wat er nog kan verbeterd worden en waar je klanten naar op zoek zijn. 

Groepsfoto-mailbox

Mailbox bvba

Onze kanalen