Bolletjes

Freelance wordpress ontwikkelaar

Bestel de flexibiliteit van een freelancer

Ben je op zoek naar een freelance wordpress ontwikkelaar of wordpress specialist voor je WordPress website , dan ben je bij ons aan het juiste adres.

We kunnen de volgende zaken in orde brengen :

 • webdesign van WordPress sites
 • onderhoud en backups van wordpress websites
 • ontwikkeling van eigen plugins en thema’s
 • aanpassen bestaande thema’s voor WordPress websites
 • stylesheet aanpassingen en custom development om een eigen webdesign te maken
 • integratie van wordpress met externe systemen via api’s (zoho, teamleader, facturatie-systemen, emails, nieuwsbrieven, mailchimp, …)
 • diverse WordPress projecten

Sven Moeyersoms

WordPress Developer

Bart Van Deuren

CEO Mailbox BVBA

De voordelen van een WordPress freelancer of wordpress specialist

We hebben als missie als WordPress specialist ervoor te zorgen dat onze klanten succesvol zijn met WordPress websites. Vanuit die optiek zullen wij onze ervaringen aanwenden om enerzijds het project dat ons toevertrouwd werd technisch tot een goed einde te brengen.

Maar daarnaast hebben wij ook oog voor de integratie, de opvolging. Wij zijn geen bedrijf dat de WordPress programmatie of webdesign gewoon levert en die je dan nooit meer ziet. Als partners zullen we je begeleiden zodat je WordPress investering een rendabele investering wordt.

Bolletjes

Zij werkten al met ons

Voor deze bedrijven hebben we al projecten mogen realiseren.

Wat doet een WordPress developer?

 • WordPress is een fantastisch content management systeem (cms) en tegelijkertijd is het ook erg gebruiksvriendelijk.

Maar niet alles kan je zelf doen als basis gebruiker. Voor sommige zaken heb je de hulp waarschijnlijk nodig van een freelance WordPress developer.

Enkele voorbeelden :

 • integratie WordPress en dropbox of google drive
 • integratie afspraakplanner met Outlook
 • custom programmatie tussen WordPress en de api van Mollie
 • integratie tussen WordPress en hubspot of een ander crm systeem
 • automatisch exporteren in zip formaat van alle verkoopsfacturen in pdf

Hoe werkt het?

Stap 1 is altijd dat je goed en en duidelijk omschrijft wat je wil realiseren.

Daarmee kunnen wij aan de slag. We schatten in hoeveel tijd we nodig gaan hebben om dit realiseren.

Daarna krijgje een offerte die voor het grootste deel gebaseerd is op onze inschatting van de bendigde tijd. Een ander onderdeel van de pricing kan ook de kost zijn van een extra licentie van benodigde software.

Dan gaan we aan de slag binnen de tijdsframe die afgesproken is. 

Na oplevering moet je soms ook nog rekening houden met mogelijke (kleine) onderhoudskosten omdat de server software waarop WordPress draait, evolueert en soms is het nodig kleine wijzigingen aan te brengen in de programmatie na verloop van tijd.

Geïnteresseerd in onze aanpak ?

Mailbox biedt een uitgebreid gamma aan van diensten voor de KMO. Van veilige webhosting tot het aanmaken en beheren van websites. We helpen je ook op weg met marketing campagnes, opleidingen en zoekmachine optimalisatie.

In een notendop

De voordelen van een freelancer of wordpress specialist zijn legio. Doe beroep op onze expertise en maak van je WordPress website een echt efficiënt systeem.

 • geen vaste, enkele variabele kosten
 • expertise en opvolging
 • zekerheid van kosten (geen verborgen kosten)
 • flexibiliteit

Tevreden klanten

Hier doen we het voor natuurlijk. Lees gerust even mee.

Danny Bervoets (The dining room)

Bart heeft ons met veel geduld en inzet , wegwijs gemaakt met Mailchimp en Facebook , professioneel en up to date met z’n vakkennis heeft hij meegewerkt aan het succes van The Dining Room op social media .De opvolging en feedback ,een vraagje of probleem ,Bart heeft een oplossing klaar .meedenken met uw bedrijf is een zeer sterke troef van hem?Het is super om samen te werken met Bart

Kathleen Brenders

Al enkele maanden speelde ik met het idee om een foodblog te beginnen, als uitloper van twee van mijn hobby’s, namelijk lekker eten en zelf lekker koken. Ik had een beeld voor ogen hoe mijn nieuwe blog er moest uitzien, en ik besefte snel dat ik niet genoeg kende van WordPress om hem zelf te bouwen. Ik ben dus bij Bart en Sven gaan aankloppen! Ik heb hen verteld van welk type blog ik droomde: mooi, fris, en met heldere kleuren. Navigeren moest voor de gebruiker gemakkelijk zijn en voor mij moest de blog gemakkelijk dagelijks aanpasbaar zijn (tot nu toe post ik dagelijks een nieuw recept).
Vanaf het eerste ontwerp voor mijn blog dat Bart en Sven me bezorgden, wist ik dat het goed zat. Er waren daarna niet meer veel aanpassingen nodig om tot het finale resultaat te komen. Het ontwerp is echt heel snel gegaan, en zelfs nog sneller dan de oorspronkelijk afgesproken tijd!
Bedankt Bart en Sven om met mij mee te denken, en een blog te bouwen waar ik werkelijk weg van ben, die super gebruiksvriendelijk is, en waarvoor ik van de lezers ook alleen maar complimenten krijg!

Frederick Reynaert

Deze week hebben voor de 2de maal een opleiding gevolgd bij Mailbox marketing.
De eerste maal was om ons op weg te zetten voor Woocommerce, de tweede maal om ons de basics van SEO bij te brengen.
Elke minuut van het opleidingsmoment wordt optimaal benut, en de inhoud is volledig afgestemd op ons bedrijf.
De juiste tools komen ook aan bod, en we gaan hiermee onmiddellijk aan de slag.

Bolletjes

Onze garantie: zonder zorgen

We streven er elke dag naar om onze klanten alle mogelijke zorgen te besparen, op alle vlakken. Voor elk probleem hebben we of zoeken we een oplossing. Zelfs als het helemaal mis is gegaan en je website is onbereikbaar of gehacked, dan zetten we een back-up terug en je bent weer vertrokken. We’ve got your back!