fbpx

WordPress website laten maken:
je eigen droomwebsite met een uniek design

Met meer dan 42% van alle websites op internet die op WordPress draaien, is het geen verrassing dat deze open-source content management software de meest populaire is die beschikbaar is.

Wil je een nieuwe WordPress website laten maken en zoekt u een bureau bij u in de buurt? Dan kun je het beste je website laten bouwen door Mailbox bv. We hebben honderden websites en eCommerce-winkels gebouwd op basis van WordPress.

WordPress website laten maken

De voordelen

Het bouwen van een WordPress-website kan voor veel mensen dus een ontmoedigende taak lijken. Gelukkig zijn er veel verschillende manieren om het proces veel gemakkelijker te maken. U kunt bijvoorbeeld iemand inhuren om uw website voor u te maken, sjablonen te gebruiken of deze zelf te laten ontwerpen.

Mailbox bv maakt al meer dan 10 jaar professionele websites. Als u een individuele site wilt bouwen met een verscheidenheid aan sjablonen, een responsieve lay-out en een stapel SEO-tools, dan kunnen wij het voor u doen. Aandacht voor detail is slechts een van de dingen die ons onderscheidt. We hebben de expertise en ervaring om inhoud te produceren waarvan u erop kunt vertrouwen dat deze indruk zal maken op uw lezers.

Het uitbesteden van het ontwerp van een wordpress site kan zeer voordelig zijn. Er zijn veel voordelen die u zult behalen door uw ontwerp uit te besteden aan een professional.

Het uitbesteden van het ontwerp van uw WordPress-site kan een geweldige manier zijn om tijd en energie te besparen voor andere aspecten van uw bedrijf. Het kan u ook helpen de kosten te verlagen, aangezien professionals lagere tarieven hebben dan freelancers of in-house personeel.

Daarnaast kan het echt technische gedeelte uitbesteed worden en kan U zich bezig houden met de commerciële strategie en minder met de puur technische zaken.

De voordelen van WordPress

SEO teksten en beter scoren in Google

Je bent maar zoveel met een website als die gevonden worden door uw toekomstige klanten. Vandaar dat wij extra zorg besteden aan de vindbaarheid van je WordPress site.

We zullen er voor zorgen dat de website technisch gesproken perfect in orde is om door Google correct geïndexeerd te worden. Samen met jou kunnen we kijken naar een zoekwoordenplan om die vindbaarheid nog te verbeteren.

Bestaande site overzetten naar WordPress

Heb je al een website maar wil je weten wat WordPress beter maakt? Onze specialisten zullen uw site scannen en controleren of dit de juiste keuze voor u is. En zonder contract of verplichting kan het gewoon niet fout gaan!

We kunnen dus makkelijk je huidige website voor een beperkte kost overzetten naar WordPress waarna je dus onmiddellijk aan de slag kan gaan met de inhoud van je site of om je vindbaarheid in Google van je website te verbeteren.

WordPress webshop met Woocommerce

WordPress is uitbreidbaar tot een webshop via de plugin van Woocommerce. Wij kunnen je helpen om je eigen webshop op te zetten in WordPress.

De mogelijkheden van WooCommerce zijn eindeloos. Meer nog dan elke andere WordPress plugin, is de workflow volledig uitbreidbaar en gemakkelijk aanpasbaar.

Net als het WordPress zelf is ook WooCommerce erg gebruiksvriendelijk. Alles loopt gesmeerd: van installatie, backend tot het toevoegen van nieuwe producten aan je webshop tot en met de integratie van een Payment Service Provider.

Van de vele voordelen van WooCommerce is de lichte interface een van de belangrijkste. Samen met geweldige ondersteuning (die optimale WordPress-hosting garandeert), zorgt het ervoor dat uw winkel snel wordt geladen. En dat je dus tevreden klanten hebt in je webshop.

Tarieven voor een nieuwe professionele WordPress site

Wat kost het nu om een eigen WordPress site te laten maken ?

Een WordPress website hoeft niet duur te zijn (vanaf € 1199) ! We besteden voldoende tijd om te begrijpen wat uw bedoelingen zijn en wat u wilt, wat een enorm prijsverschil kan maken.

Vraag dus een offerte om je ideale WordPress site te laten maken.

Onze werkwijze om een professionele website met WordPress te laten maken

Zet de basis juist

Samen zorgen we ervoor dat de basis in orde is. Uw producten staan er op, uw diensten worden uitgelegd, uw (potentiële) klanten weten hoe ze u moeten vinden en kunnen u contacteren.
Door onze opleiding te volgen kan u zelf kleine wijzigingen aanbrengen aan uw site en bent u van niemand afhankelijk.

Hou uw website actief

Maar een website moet leven. Om relevant te blijven in een maatschappij waar alles verandert tegen lichtsnelheid, moet u ook zelf blijven investeren in de actualiteitswaarde van uw site.

Door middel van een blog waar maandelijks een nieuw artikel wordt opgezet bijvoorbeeld. Ook hierbij kunnen we helpen.

Meten is weten

Wie écht wil weten hoe zijn website het doet, wil steeds meer weten én meten. Google Analytics is hier de basis. We kunnen echter verder gaan.

Mailbox heeft nog extra tools en experten in huis om ervoor te zorgen dat u steeds op de hoogte bent van de resultaten. Zodat u weet wat er nog kan verbeterd worden en waar uw klanten naar op zoek zijn. 

Waarom kiezen voor Mailbox voor je WordPress site

Betaalbare websites

Hoe eenvoudiger uw site, hoe goedkoper. Hoe ingewikkelder, hoe duurder. Logisch, toch?
Bekijk hier onze prijzen.

Persoonlijk design & voorkeuren

Op basis van uw briefing en uw logo maken we een design naar uw voorkeur dat we samen bespreken en tot twee keer toe aanpassen tot het u bevalt.

Goede vindbaarheid in Google (zoekmachine optimalisatie)

We leggen bij de start de basis voor een goede vindbaarheid in Google, zodat iedereen zijn weg vindt naar uw site.
Wij maken jouw website geschikt voor de online zoekmachines

Degelijk vakmanschap

We garanderen een goed gemaakte site vouw jouw bedrijf die dagelijks gebackupt wordt en constant gemonitord wordt.

Het responsive design van de website staat garant voor een goede ervaring voor al je bezoekers.

Uiteraard zijn al onze ontwerpen responsive. Dat wil zeggen dat ze aangepast aan verschillende apparaten en dat ze zowel door mobiele bezoekers als door bezoekers met een groots scherm kunnen bekeken worden.

Wat mag je dan verwachten van ons ?

01

Het creëren van een solide, veilige website is essentieel voor succes. We testen onze ontwerpen uitgebreid in verschillende browsers om ervoor te zorgen dat het toegankelijk en functioneel is op alle platforms.

02

Responsief ontwerp, zodat iedereen de beste browse-ervaring heeft, ongeacht het type scherm.

03

Met hoge snelheden, veel servers en geen bandbreedtebeperkingen, zorgt uw website ervoor dat pagina’s snel worden geladen, zelfs met het veel verkeer.

04

Een directe koppeling met Google Analytics voor eenvoudige rapportering

05

Je website gaat nooit offline dankzij ons website-onderhoudscontract

Mailbox bvba

Onze kanalen