D.R.E.A.M.

De letters D.R.E.A.M. (dream) staan voor de strategie die we samen doorlopen om tot het beste online resultaat te komen.

Stappenplan tot jouw digitale droom

Stap 1: Dream

Alle onderstaande elementen vormen samen je strategie - het plan dat ons zal leiden in alles wat we doen. We zorgen ervoor dat je een duidelijk pad voorwaarts hebt en dat je precies weet wat we gaan doen om je droom te realiseren. Laten we samen aan deze spannende reis beginnen.

Doelgroep

Heb je een visie voor je website, maar weet je niet zeker hoe je deze tot leven moet brengen? In de eerste fase van ons proces, de 'Dream' fase, beginnen we met het begrijpen van jou en je doelgroep. We creëren persona's om een duidelijk beeld te krijgen van wie je klanten zijn en wat ze nodig hebben.

Boodschap

Vervolgens gaan we dieper in op jouw boodschap. Wat wil je communiceren en waarom? We helpen je om je boodschap te verfijnen en ervoor te zorgen dat deze resoneert met je doelgroep.

Wildly Important Goals (WIGs)

Daarna stellen we je Wildly Important Goals (WIGs) vast. Wat zijn de belangrijkste doelen die je wilt bereiken met je website? We helpen je om deze doelen te identificeren zodat we weten waar we ons op moeten richten.

Media

Ten slotte kijken we naar de media die we zullen gebruiken. Welke soorten content en designelementen zullen het meest effectief zijn om je boodschap over te brengen en je doelen te bereiken?

Stap 2: Road

Na het vaststellen van je strategie in de 'Dream' fase, gaan we over naar de 'Road' fase, waar we de tactieken bepalen om je doelen te bereiken.

Top tasks

We beginnen met het identificeren van de 'Top Tasks' - de belangrijkste acties die je bezoekers op je website zullen willen uitvoeren. Door deze taken te begrijpen, kunnen we een website ontwerpen die intuïtief en gebruiksvriendelijk is.

SEO

We identificeren de belangrijkste zoekwoorden voor jouw bedrijf en verwerken deze in de website. Dit noemen we Search Engine Optimization (SEO). Zo zorgen we ervoor dat je website direct te vinden is op de zoekmachines, zodat je doelgroep je gemakkelijk kan vinden. Bovendien zorgen we tegelijk voor een snelle laadtijd en een mobielvriendelijk ontwerp.

Adwords of Google Ads

Het gebruik van AdWords of Google Ads is een andere belangrijke tactiek. We kunnen gerichte advertenties maken om je zichtbaarheid op Google te vergroten en op korte termijn meer bezoekers naar je website te trekken.

Content marketing

Tot slot richten we ons op contentmarketing. We helpen je om waardevolle en boeiende content te creëren die je doelgroep aanspreekt en hen aanzet tot actie. Of het nu gaat om blogposts, video's of infographics, we zorgen ervoor dat je content je boodschap versterkt en je doelen ondersteunt.

TACTIEK : hoe we het gaan doen

Samen vormen deze tactieken de 'Road' die we zullen volgen om je strategie uit te voeren. We zorgen ervoor dat je precies weet hoe we je doelen gaan bereiken en we houden je op de hoogte bij elke stap. Laten we samen deze weg bewandelen.

Stap 3: Execute

Na het uitstippelen van de weg in de 'Road' fase, gaan we over naar de 'Execute' fase. Hier gaan we over tot actie en brengen we je strategie tot leven. We voeren het plan uit, bouwen je website en zorgen ervoor dat alles perfect werkt.

Content structuur

We beginnen met het opzetten van de contentstructuur van je website. We organiseren je content op een manier die logisch en intuïtief is voor je bezoekers. We zorgen ervoor dat de belangrijkste informatie gemakkelijk te vinden is en dat elke pagina bijdraagt aan je algemene doelen.

Technologie

Vervolgens kijken we naar de technologie die we zullen gebruiken om je website te bouwen. We kiezen de tools en platforms die het beste passen bij je behoeften en doelen. Of het nu gaat om het integreren van een e-commerce platform of het opzetten van een blog, we zorgen ervoor dat je website de functionaliteit heeft die je nodig hebt.

WordPress

In dit proces maken we gebruik van WordPress, een krachtig en flexibel content management systeem. Met WordPress kunnen we een website creëren die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook gemakkelijk te beheren is. Je krijgt de controle over je content en kunt zelf gemakkelijk wijzigingen aanbrengen, wanneer je maar wilt.

Aandacht voor details

In de 'Execute' fase brengen we je droom tot leven. We bouwen je website met aandacht voor detail en een focus op je doelen. We houden je op de hoogte van onze voortgang en zorgen ervoor dat alles in lijn is met je visie. Laten we samen deze droom realiseren.

Stap 4: Activate

Na het uitvoeren van je plan in de 'Execute' fase, gaan we over naar de 'Activate' fase. Dit is het moment waarop we je het eindproduct presenteren voor dat hij live gezet wordt.
We beginnen met de oplevering van je nieuwe website. We verzekeren ons ervan dat je helemaal tevreden bent met wat we hebben gemaakt.

Oplevering

We beginnen met de oplevering van je nieuwe website. We laten je alle functies en pagina's zien, en we laten je zien hoe alles werkt. Maar we gaan niet zomaar weg na de oplevering. We zorgen ervoor dat je volledig uitgerust bent om je nieuwe website te beheren.

Opleiding

In de 'Activate' fase zorgen we ervoor dat je helemaal tevreden bent met je nieuwe website en dat je het vertrouwen hebt om het te beheren. We bieden een training aan om je vertrouwd te maken met het content management systeem, zodat je gemakkelijk aanpassingen kan doorvoeren en je content kan beheren.

Lancering

We maken nog aanpassingen waar nodig, totdat je helemaal blij bent met wat we hebben gecreëerd. We zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Samen ronden we deze fase af en dan is het tijd om je nieuwe website te lanceren. Actie!

Stap 5: Measure

Tijdens de lancering van je nieuwe website in de 'Activate' fase, gaan we over naar de laatste fase van ons proces, de 'Measure' fase. Hier zorgen we ervoor dat je op de hoogte blijft van de prestaties van je website en dat je de tools hebt om succes te meten.

GA4

We beginnen met het instellen van Google Analytics 4 (GA4) voor je website. Dit krachtige hulpmiddel geeft je inzicht in hoe bezoekers je website gebruiken, welke pagina's het meest populair zijn, en hoe je verkeer in de loop van de tijd verandert. Met deze informatie kun je beter begrijpen wat werkt op je website en waar er mogelijk ruimte is voor verbetering.

Statistics

Vervolgens duiken we in de statistieken. We kijken naar de belangrijkste prestatie-indicatoren, zoals het aantal bezoekers, de tijd die ze op je site doorbrengen, en de acties die ze ondernemen. We helpen je deze gegevens te interpreteren en te begrijpen wat ze betekenen voor je bedrijf.

Reporting

Tot slot zorgen we voor regelmatige rapportage. We sturen je updates over de prestaties van je website, zodat je altijd op de hoogte bent van hoe je site het doet. We zijn er om eventuele vragen te beantwoorden en om je te helpen de gegevens te gebruiken om je website te verbeteren.

Opvolging verzekerd

In de 'Measure' fase zorgen we ervoor dat je de tools en kennis hebt om het succes van je website te meten. We blijven aan je zijde, zelfs nadat je site live is gegaan, om ervoor te zorgen dat je alles hebt wat nodig is om te slagen.

Wat zijn de prijzen voor jouw digitale dromen?

De huidige prijzen voor een WordPress website in België variëren sterk, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de website, de integratie van eventuele extra functies, het aantal talen en de kwaliteit van de hostingdienst.

Wij staan altijd voor jou klaar

Zelfs nadat je website live is gezet, laten we hem niet zomaar los. We monitoren de evolutie van het aantal bezoekers, kijken na of de antwoordformulieren worden ingevuld, updaten de plugins wanneer dit nodig is en houden je website gezond.

Heb je een vraag?

Zin in een eerste kennismaking? Deel vrijblijvend je vraag of uitdaging en wij spitsen onze oren.

"*" geeft vereiste velden aan

GDPR
slapende vrouw die droomt van schapen
slapende vrouw die droomt van schapen
Wij krijgen een 4.9 op Google uit 58 beoordelingen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
En wij vertellen je maandelijks de beste tips & tricks over marketing, WordPress en WooCommerce.
© 2024 Mailbox alle rechten voorbehouden
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors