Bolletjes

Meet the team

Wij geloven dat je met WordPress een erg efficiënte manier hebt om je online aanwezigheid tot een success te maken.

Efficiëntie is voor ons het bereiken van een rendabele marketing met gebruik van zo weinig mogelijk middelen. Daarbij denken we aan tijd, inspanning arbeidsuren en geld.

Al onze producten en diensten zijn erop gericht om dat doel te bereiken. Wanneer we moeten beslissen wat te doen, zullen we altijd dit doel voor ogen hebben.

Om dat doel te bereiken, maken we actiegerichte websites, ontwikkelen we producten, maken we een blog, geven we opleidingen en organiseren onze klantensupport zo dat informatie altijd kan doorstromen.

We willen dus in de eerste plaats een bedrijf zijn dat mensen helpt bij het efficiënte gebruik van WordPress in de hele marketing en sales keten van het bedrijf waarin ze werkzaam zijn.

Het Mailbox Team

Bart Van Deuren

Zaakvoerder Mailbox BVBA

“If I had asked people what they wanted, they would have said faster horses.” – H. Ford.

Ik heb dit altijd een fantastische quote gevonden. Omdat het zo typerend en waar is.
Ik probeer dit toe te passen in mijn dagelijks werk en altijd iets verder te kijken dan hetgeen voor de hand ligt.

Alles wat we doen en ondernemen, heeft als doelstelling onze klanten en partners successvol te laten zijn met online marketing concepten en tactieken.

Sven Moeyersoms

WordPress Developer

Mijn passie is werken met computers en WordPress.

Als IT-er was ik altijd al geïnteresseerd in het maken van websites.
Wij werken uitsluitend met WordPress en dat is een fantastisch content management systeem.

Na een korte opleiding kan iedereen die dat wil, de belangrijkste aanpassingen aan WordPress sites uitvoeren.
Ik maak websites alsof ze voor mezelf zijn.

Nanny Wouters

Conversie specialist

We hebben je eindelijk die website bezorgd waarvan je al zo lang sprak en je bent er oprecht blij mee. Nu is het wachten op de talloze bezoekers of heb je daar het geduld niet voor? Dan kan ik misschien een handje helpen.

Met het opstellen van een content plan om je website op regelmatige basis van nieuwe artikels te voorzien die de zoekwoorden bevatten waarvoor jouw website relevant is. Alles om er voor te zorgen dat jouw website snel hoger en hoger geplaatst wordt in de Google rankings.

Of met het lanceren van een Google Ads campagne die jouw website een snelle boost geeft en bekend maakt bij de mensen die effectief op zoek zijn naar jouw producten en diensten. Om dit zo effectief mogelijk te laten verlopen pas ik de teksten op jouw pagina’s aan. Zo zien we snel een resultaat tegen een zo gunstig mogelijke prijs.

Silke Wijnants

Account manager & E-mail Marketeer

” I want to do business with a company that treats emailing me as a privilege, not a transaction” – Andrea Mignolo

Marketing is al jaren mijn passie. Een veel vergeten doch doeltreffende marketingtechniek is e-mailmarketing. Samen met jou bouwen wij aan de beste e-mailcampagnes voor jouw doelgroep.

Onze freelance medewerkers

Julie Volckerick

Grafische vormgever

Als Grafisch vormgever ben ik gepassioneerd om telkens de mooiste visualisaties in al zijn vormen te ontwikkelen.

Spelen met kleuren, vormen, composities en de juiste typografie is mijn dagdagelijkse bezigheid.

Voornamelijk voor bedrijven die hun professionele communicatie een frisse en hedendaagse “look & feel ” willen laten uitstralen en dit zowel voor online toepassingen als alle soorten drukwerk.

Copywriter

Conversie specialist

Ik heb slechts één doel: content.  In alle betekenissen van het woord.

Ik schrijf inhoud waar jij en je klanten content van worden. Maar dat kan ik niet alleen. Daarom speel ik graag een duet met jou. We werken samen. Als bij een muzikaal duet creëren we een symbiose tussen kennis, creativiteit en effectiviteit.

Want jij beschikt over de know-how en kent je vak als geen ander. Ik vind het dan weer geweldig om dingen te verwoorden in mooie, krachtige teksten. Of dat nu voor een website, sociale media, een (e)mailingcampagne of drukwerk is.

Geen wonder dat mijn levensmotto luidt als het Afrikaanse spreekwoord “If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together”…

Zij werkten al met ons

Ga gerust eens kijken naar de projecten die wij al hebben gerealiseerd.

SV

Haarplezier

Metvijfaantafel

Purelien

Viprent

Den Oven

Gregoir Motorbikes

Inni Group

De Puntzeef

Poortservice

Techwood

Veys Bedrijfskleding

Woondecoratie Walravens

Het Slotenplan

Gregoir Mini

Studio Kemmers

Bolletjes

Onze garantie: zonder zorgen

We streven er elke dag naar om onze klanten alle mogelijke zorgen te besparen, op alle vlakken. Voor elk probleem hebben we of zoeken we een oplossing. Zelfs als het helemaal mis is gegaan en je website is onbereikbaar of gehacked, dan zetten we een back-up terug en je bent weer vertrokken. We’ve got your back!