Zoekmachine optimalisatie: boost je online zichtbaarheid met onze SEO-services 🚀

Ben je klaar om je online zichtbaarheid naar een hoger niveau te tillen? Met onze SEO-services helpen we je om je website te laten stralen in de zoekresultaten. Of je nu een start-up bent of een gevestigd bedrijf, zoekmachine optimalisatie is de sleutel tot online succes. 🗝️

21
Bedrijven klimmen steeds hoger in de rankings
Meer relevante zoekwoorden, hoger scoren

Hoe krijg je je website hoger in de Google rankings? 🤔

Als je een website laat maken, is het cruciaal om SEO in het achterhoofd te houden. Een SEO-vriendelijke website kan je bedrijf transformeren door je zichtbaarheid te vergroten, meer verkeer te genereren en je conversieratio te verhogen. Het is niet alleen een investering in je website, maar in de toekomst van je bedrijf. 📈

Want door je website te optimaliseren op relevante zoekwoorden, kan je lange tijd profiteren van het verkeer dat dit met zich meebrengt. Door ook de technische kant van de website op punt te zetten, wordt ook op dat vlak tegemoet gekomen aan de vereisten van de zoekmachines.

Onze
SEO pakketten 📦

We bieden verschillende SEO pakketten aan om te weten te komen waar jouw website staat.
Of je nu kiest voor onze regelmatige SEO Spotlight Scan voor € 600 per jaar of onze eenmalige SEO Scan voor € 250, hiermee weet je alvast waar je pijnpunten liggen en waar bepaalde optimalisaties een snel effect kunnen realiseren.
We zorgen ervoor dat je een stapsgewijze gids krijgt voor het implementeren van onze aanbevelingen. 💡

SEO Spotlight Scan

€ 600

3 scans / jaar

SEO Scan

€ 250

1 scan

Wat houden
deze pakketten in

  • Keyword Analyse
  • Concurrentie Analyse
  • Technische SEO Analyse
  • On-Page SEO Analyse
  • Off-Page SEO Analyse
  • SEO Scorecard
  • Implementatie meeting

Hoe wij je website laten schitteren in de zoekresultaten ✨

Onze aanpak voor zoekmachine optimalisatie is grondig en op maat gemaakt. We evalueren de technische aspecten van je website, maken een diepgaande analyse van de content en evalueren de backlinks en andere off-page factoren.

Met onze stapsgewijze gids voor het implementeren van onze aanbevelingen, kunnen we je helpen om je SEO-prestaties te verbeteren en bovenaan in de zoekresultaten te komen. We bepalen samen hoeveel uren per maand we spenderen aan het optimaliseren van je website en we bezorgen je maandelijks een rapport waarin de evolutie wordt weergegeven. 🏆

Veelgestelde vragen over SEO

Wij werken voor deze dromers

Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs. Lees hun getuigenissen en ontdek hoe we hen hebben geholpen door het maken van hun website. 🌟

Hier staan wij voor

Snelle opleveringen

Persoonlijke ondersteuning

Meetbare resultaten

Verhoogde zichtbaarheid en bereik

Tevreden klanten

Hier doen we het voor natuurlijk.
Lees gerust even mee.
google
4.0

Onze nieuwe website was kickstarted by Mailbox! Tijdens mijn zoektocht naar de meest optimale oplossing voor het opzetten van een 'mooie' nieuwe website - die gebruiksvriendelijk is, voldoet aan de eisen om makkelijk gevonden te worden door Google en daaraan gekoppeld 'online marketing' - kwam ik terecht bij Bart. Al was hij geen onbekende want onze kinderen hadden samen in de klas gezeten. Ooit heeft hij me een uiteenzetting gegeven over het marketing aspect in bedrijfjes als de onze tijdens een informeel moment. Met dat in gedachte wist ik 'he's the man'! En inderdaad ondertussen staat onze nieuwe website online, kan ik rekenen op een snelle service en heeft Interieurglas eindelijk een online marketing strategie! Well done Mailbox!

google
5.0

Bart en zijn team zijn zeer professioneel en werken heel snel. Onze nieuwe website ziet er goed uit en we kregen een goede uitleg over hoe we zelf aanpassingen konden maken. Aanrader!

Laat je bedrijf groeien met SEO! 📈

Door systematisch te werken aan de vindbaarheid van je site, klim je stelselmatig in de Google rankings met meer websiteverkeer tot gevolg.
Wil jij ook beter gevonden worden? Neem dan contact op:
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
En wij vertellen je maandelijks de beste tips & tricks over marketing, WordPress en WooCommerce.
© 2023 Mailbox alle rechten voorbehouden
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Download gratis ons e-book

Wil je je website naar een hoger niveau tillen? Mis ons gratis e-book vol met tips, tricks en deskundig advies niet. 🎯 Begin vandaag nog met groeien!

"*" geeft vereiste velden aan

GDPR