Lightness

Els is een spirituele coach, gecertificeerd Transformal Leader en kinesitherapeute. Ze verbindt de kennis van lichaam en geest. Via energetisch werk zorgt er ervoor dat innerlijke blokkades opgehoffen worden en er een doorbraak kan plaatsvinden in de mens.

Lots Of Leuven

De gidsen van Lots of Leuven bieden een heel brede waaier aan stadswandelingen aan. Bij hen kan je terecht voor de algemene thema’s, maar ook specifieke wandelingen gebaseerd op de individuele passies en specialiteiten van de gidsen.

Toerisme Rupelstreek

De Toerisme Rupelstreek geassocieerd met haar blauwe en groene kleuren staan symbool voor de Rupel en de natuur. Ontdek het groot aanbod aan wandelingen, fietsroutes, streeklekkers en nog zoveel meer. Ideaal voor een dagje vol plezier.

Prime Performance

Prime Performance versterkt de slagkracht van uw organisatie, de performantie van uw team en de veerkracht van uw medewerkers.

Oxygen

Oxygen stelt verzekeraars en makelaars in staat om efficiënter, meer klantgericht en responsiever te zijn. Dit stelt u in staat om beter voorbereid te zijn op een voortdurend veranderend zakelijk en technologisch veld en om voorop te lopen. Wij managen en voeren projecten uit op het gebied van IT, management en procesoptimalisatie, allemaal volgens bewezen […]

HuisJozef

Huisjozef ontzorgt zodat u in alle rust afscheid van uw geliefde kunt nemen, dat is hun drijfveer.Want naast de uitvaart regelen, komt er zoveel kijken bij een overlijden.Gedurende dat hele proces staat HuisJozef u bij: met zorg voor, tijdens en na de uitvaart.

Pettersen

Your pet’s favorite bed Pettersen maakt onverwoestbare hondenkussens. Deze kussen zijn duurzaam, gebruiksvriendelijk en made in Belgium! Je kan zelf helemaal je eigen kussen samenstellen. Het aantal lagen, de kleur en je kan het kussen wassen!

Landmeet- en vastgoedkantoor Foqué Jan

Landmeter Jan Foqué is uw expert voor opmetingen, schattingen, verkavelingen met of zonder infrastructuurwerken en plaatsbeschrijvingen in de ruime regio rond Mechelen. Sinds 1988 zijn ze actief in de sectoren. Hierdoor kunnen ze zich dan ook beroepen op de nodige ervaring en netwerken.

Rolu Kaapse wijnen

In tegenstelling tot het proeven van wijn, is het maken van een website rond wijn niet makkelijk. De kwaliteit van de foto’s van wijnflessen is vaak van een laag niveau. Ook de verschillende achtergronden van die foto’s spelen me vaak parten. Wat een verademing als je perfecte foto’s krijgt en een duidelijke uitleg van de […]

Health Mate Puurs

Voor deze website had ik een gigantisch voordeel : alle content en stationary was al tot in de puntjes toe voorbereid door de Luc Maes, zaakvoerder van Health Mate Puurs. Dat maakt mijn taak vaak makkelijker zodat ik me volledig kon concentreren op de look & feel en de opbouw van de commerciële argumentatie van […]

Bergkoning.com

De bedoeling was om een duidelijke en overzichtelijke website te maken voor de firma Bergkoning, tegelijkertijd touroperator én reisbureau. Ook het grote aanbod aan reizen is makkelijk vindbaar. De website moet actueel blijven met een heleboel reizen in het aanbod van Bergkoning die uniek zijn op de Belgische markt.