HotelJozef

Huisjozef ontzorgt zodat u in alle rust afscheid van uw geliefde kunt nemen, dat is hun drijfveer.Want naast de uitvaart regelen, komt er zoveel kijken bij een overlijden.Gedurende dat hele proces staat HuisJozef u bij: met zorg voor, tijdens en na de uitvaart.

Pettersen

Your pet’s favorite bed Pettersen maakt onverwoestbare hondenkussens. Deze kussen zijn duurzaam, gebruiksvriendelijk en made in Belgium! Je kan zelf helemaal je eigen kussen samenstellen. Het aantal lagen, de kleur en je kan het kussen wassen!

Landmeet- en vastgoedkantoor Foqué Jan

Landmeter Jan Foqué is uw expert voor opmetingen, schattingen, verkavelingen met of zonder infrastructuurwerken en plaatsbeschrijvingen in de ruime regio rond Mechelen. Sinds 1988 zijn ze actief in de sectoren. Hierdoor kunnen ze zich dan ook beroepen op de nodige ervaring en netwerken.

Rolu Kaapse wijnen

In tegenstelling tot het proeven van wijn, is het maken van een website rond wijn niet makkelijk. De kwaliteit van de foto’s van wijnflessen is vaak van een laag niveau. Ook de verschillende achtergronden van die foto’s spelen me vaak parten. Wat een verademing als je perfecte foto’s krijgt en een duidelijke uitleg van de […]

Health Mate Puurs

Voor deze website had ik een gigantisch voordeel : alle content en stationary was al tot in de puntjes toe voorbereid door de Luc Maes, zaakvoerder van Health Mate Puurs. Dat maakt mijn taak vaak makkelijker zodat ik me volledig kon concentreren op de look & feel en de opbouw van de commerciële argumentatie van […]

Bergkoning.com

De bedoeling was om een duidelijke en overzichtelijke website te maken voor de firma Bergkoning, tegelijkterijd touroperator én reisbureau. Ook het grote aanbod aan reizen vindt is makkelijk vindbaar. De website moet actueel blijven met een heleboel reizen in het aanbod van Bergkoning die uniek zijn op de Belgische markt.

Vino Per Passione

Als amateur wijnliefhebber, was dit een toffe site om te maken. Met respect voor de authenticiteit van het wijnaanbod maar met een zeer scherpe deadline, heb ik dit project aangevat. Als ik ernaar kijk, heb ik in elk geval zin om een fles te open. En u ?

Liezelijn

Lies van Liezelijn heeft onze hulp ingeroepen voor haar mee te helpen voor het opbouwen van haar webshop. We hebben een look & feel aangemaakt en instellingen goedgezet voor haar zodat Lies alles zelf kon inwerken.

Gregoir Group

Gregoir Group koos ervoor om hun mobiliteitssite om te gooien naar een website waar je al hun stockauto’s kan terug vinden. Met de handige filters die mee ingewerkt werden is het super handig om de juiste wagen / motor te vinden die je zoekt

Gregoir-ebikes

De huidige overzichtswebsite werd omgebouwd tot een webshop met reservatie systeem. Hierdoor kunnen ze makkelijk hun stock fietsen online aanbieden.

Veys Bedrijfskleding

De webshop van Veys Bedrijfskleding werd helemaal opnieuw opgebouwd en staat klaar om alle bestellingen te ontvangen van hun enorme collectie werkkleding, met daarbij extra aandacht voor diverse sectoren zoals de zorg- en schoonmaaksector, maar ook de bouw en horeca vinden er hun ongetwijfeld hun gading.