WordPress Specialist:
hulp bij design,development & onderhoud

Met meer dan 42% van alle websites op het web die op WordPress draaien, is het niet verwonderlijk dat u deze open-source CMS als de meest populaire moet gaan beschouwen.

WordPress is tegenwoordig het meest gebruikte platform voor het bouwen van websites. Het is open source software die door duizenden vrijwillige ontwikkelaars is ontwikkeld om het beter te maken.

De WordPress specialisten van Mailbox zijn stuk voor stuk specialisten in hun vak en halen alles uit de kast om voor jou de perfecte website op maat te bouwen of om problemen met je huidige website op te lossen. Mailbox is een WordPress-bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in de branche. We werken zowel met kleine bedrijven als met grotere KMO’s.

Waarom een WordPress specialist inhuren ?

Moet je website nog flexibeler? WordPress websites kenmerken zich al door hun flexibiliteit waardoor je eenvoudig zelf aanpassingen kunt doen. Wij zijn specialisten die een stap verder gaan en je kunnen helpen het maximum uit je website te halen.

Wil je online beter zichtbaar worden in zoekmachines zoals Google? Door onze jarenlange ervaring in zoekmachine optimalisatie weten wij wat belangrijk is. Daarom bouwen wij uw website zo dat deze optimaal vindbaar is waardoor jouw inkomsten dan weer stijgen.

Je wil dat je website bij je bedrijf past en de concurrentie voor blijft. Alleen zo kun je meer en betere klanten aantrekken. Wij maken slimme WordPress websites met oog voor detail die bezoekers aanzetten tot actie.

U wilt zich kunnen focussen op waar u goed in bent: ondernemen. Daarom maken wij uw website zo dat u er geen omkijken naar heeft en helemaal voorbereid bent op de toekomst. En natuurlijk is je website te bekijken op een smartphone of tablet, dat heet responsive webdesign.

Wij hebben heel veel ervaring met de ontwikkeling van WordPress websites en WordPress aanpassingen. Gewoon door al jaren te werken met dit fantastisch content management systeem.

We hebben als missie als WordPress specialist ervoor te zorgen dat onze klanten succesvol zijn met WordPress. Vanuit die optiek zullen wij onze ervaringen aanwenden om enerzijds het project dat ons toevertrouwd werd technisch tot een goed einde te brengen.

Maar daarnaast hebben wij ook oog voor de integratie, de opvolging. Wij zijn geen bedrijf dat de WordPress programmatie of aanpassing gewoon levert en die je dan nooit meer ziet. Als partners zullen we je begeleiden zodat je WordPress investering een rendabele investering wordt.

Diensten van een WordPress specialist

In deze wereld waar dingen constant veranderen, kunnen we je helpen om je site zo aan te passen dat hij zich onderscheidt van de rest. We hebben de vaardigheden om de nieuwste oplossingen in WordPress te gebruiken :

website bouwen

Wij maken websites en zorgen ervoor dat uw website perfect aansluit bij je wensen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we zowel beginners als zelfstandigen bedienen, terwijl we nog steeds hetzelfde kwaliteitsniveau kunnen bieden aan grotere bedrijven. Als u op zoek bent naar een webdesign bureau, neem dan vandaag nog contact met ons op!

Mailbox is een full-service bureau gespecialiseerd in website design. We bouwen graag een nieuwe site voor u vanaf nul en zorgen ervoor dat deze hoog scoort in Google voor relevante zoekwoorden. 

Evenzo verzekeren we de juiste website hosting door onze ervaring in het verwerven van domeinnamen en beheerdiensten.

Wij bieden een geavanceerde oplossing voor elk aspect van uw online aanwezigheid. Ons team heeft 10+ jaar ervaring in webontwikkeling, SEO en online marketing. Of je nu de basis nodig hebt, zoals een website of iets uitgebreider, zoals een allesomvattende SEA campagne, we zijn er om je te helpen!

Beveiliging van een wordpress site

WordPress is een populair CMS dat door miljoenen websites over de hele wereld wordt gebruikt. Het biedt een groot aantal functies en services, waardoor het een geweldig hulpmiddel is voor ontwikkelaars en ontwerpers. Maar juist door de bekendheid, is het ook populair bij hackers en anderen die je website willen misbruiken voor hun doeleinden.

Wij helpen uw website veilig te houden. Als het al is gehackt, kunnen we helpen om die weer veilig te maken.

Snelheid verbeteren

WordPress is geen traag CMS maar als je natuurlijk een hosting neemt van 4 € per maand, kan je niet verwachten dat je snelheid binnen de seconde laadt.

We kunnen je adviseren in de volgende domeinen :

WordPress-hosting : we gaan op zoek naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding voor jouw website

CDN: Met een CDN-service voor WordPress wordt uw inhoud vanaf de dichtstbijzijnde server geleverd in plaats van vanaf uw server en dit zal de laadtijden voor websites veel sneller maken.

Caching: advies en hulp voor effectieve caching strategieën voor jouw website

Custom development - maatwerk programmatie

Is je website online maar zijn er specifieke functies die je niet kan activeren ? Wil je een link leggen tussen je contactformulier en Mailchimp ?

Als je specifieke behoeftes hebt, programmeren we ze in WordPress en voegen het gewoon toe.

Zo maak je van WordPress een gepersonaliseerde versie die perfect aan je persoonlijke vereisten beantwoordt.

Onderhoud WordPress sites

Vermits WordPress zeer regelmatig komt met updates, is het erg belangrijk om je WordPress site up-to-date te houden. En dat geldt ook voor de plugins en thema’s van je site.

Ook krijg je na levering extra ondersteuning, onder andere via opleidingen maar ook een uitgebreide support. Mailbox geeft je een volledige uitleg over het gebruik van je website. En natuurlijk staan wij ook klaar voor de nodige nazorg die u nodig heeft.

Thema's aanpassen

WordPress werkt met thema’s om de layout te stylen. We spreken dan over lettertypes, achtergronden en kleuren. De thema’s van WordPress zijn ontworpen om u te helpen betere sites te bouwen. U kunt de editor gebruiken om de kleuren, lettertypen, achtergronden en meer te wijzigen.

WordPress is een geweldig platform, maar het kan een beetje overweldigend zijn om alles aan te passen. Als je niet veel ervaring hebt met ontwerpen of coderen, is het moeilijk om de site eruit te laten zien zoals jij dat wilt. Dat is waar we binnenkomen. Met onze service voor het aanpassen van WordPress-thema’s kunt u gemakkelijk een aangepast WordPress-thema maken dat bij uw merk past en uw website een elegante, moderne uitstraling geeft.

Website overzetten naar WordPress

Mogelijk bent u al jaren actief op Wix of een ander cms. En dan is de stap gekomen om de overstap naar WordPress te maken, maar met behoud van de huidige lay-out en functionaliteit.

Wij helpen je om je huidige te migreren en de content over te zetten naar WordPress. Mét behoud van alle functionaliteit.

Hulp en opleiding bij webshops (woocommerce)

Woocommerce is één van van de meest populaire e-commerce platforms ter wereld. Meer dan 14 miljoen mensen gebruiken Woocommerce.

Wij helpen je om aan de slag te gaan met een Woocommerce site, of om je bestaande site te verbeteren. Met onze stap-voor-stap opleidingen maken we jouw weg naar een succesvolle webshop makkelijker.

Wij bieden hulp bij de implementatie van Woocommerce, een snelle en efficiënte manier om een webshop te creëren. We bieden niet alleen hulp, maar ook advies en tips over waar u extra in kunt investeren voor uw eigen of potentiële webshop.

Ons team van WordPress developers en webshop specialisten staat voor je klaar om je te helpen met de implementatie van Woocommerce.

Advies bij hosting voor WordPress

We helpen je bij het vinden van de beste WordPress-hosting provider voor jouw site. Er zijn tal van webhosts die voor WordPress geoptimaliseerde hosting aanbieden, maar ze hebben niet allemaal dezelfde functies.

De beste manier om een webhost te vinden, is door te onderzoeken wat er beschikbaar is en vervolgens te verwijzen naar beoordelingen van onafhankelijke bronnen om de meest betrouwbare optie voor uw behoeften te vinden.

Advies bij plugins en thema's

WordPress plugins zijn stukjes software die functies aan WordPress toevoegen. Ze kunnen de functionaliteit van WordPress core uitbreiden of wijzigen, of ze kunnen compleet nieuwe diensten aanbieden.

Plugins zijn een geweldige manier om uw site te personaliseren en te laten doen wat u wilt. U kunt plug-ins installeren vanaf het plugins dashboard, vanuit de WordPress Plugin Directory of door te zoeken naar een specifieke plugin op WordPress.org. Zodra u een plugin vindt die u bevalt, klikt u op “Nu installeren” en activeert u deze vanaf de pagina Geïnstalleerde plug-ins in uw Dashboard.

WordPress-thema’s zijn kant-en-klare ontwerpen die eenvoudig op WordPress kunnen worden gekocht en geïnstalleerd. Thema ontwerpers creëren lay-outs en ontwerpen aangepaste functies om aan de behoeften van hun klanten te voldoen, wat vooral handig is voor niet-technische mensen.

We adviseren je in het gebruik van plugins en thema’s en hoe ze best te gebruiken.

WordPress opleidingen

Al te vaak leveren bedrijven kant en klare WordPress sites af, maar zonder WordPress opleidingen.

Wij leggen de nadruk op een opleiding voor de website-eigenaar zodat hij of zij makkelijk aan de slag kan gaan en zonder technische problemen de website kan maken en onderhouden met actuele inhoud.

We geven al jaren opleidingen waarbij de nadruk ligt op het verwerven van praktische vaardigheden gecombineerd met een aantal moderne marketingtechnieken.

Of misschien wil je snel zelf aan de slag met WordPress ? Uiteraard kan je zelf beginnen zoeken op Youtube maar je kan ook bij ons een WordPress opleiding volgen. Dan kan je al snel zelf aan de slag.

Veel projecten, tevreden klanten

img-2
img-3
img-4
img-5
img-6
img-7
img-8
img-9
logo haarplezier
img-11
img-12
img-13
img-14
img-15
img-16
img-17
img-18
img-19
img-20
img-21
img-22
img-23
img-24
img-25

Onze beloftes

Waarom kiezen voor Mailbox voor je WordPress site

Mailbox heeft een breed scala aan professionele webdesign- en WordPress experts om u de juiste diensten aan te bieden. We zullen met uw bedrijf samenwerken om de juiste digitale marketingoplossingen te vinden, zodat u zich kunt concentreren op andere aspecten van uw bedrijf, vooral op de geweldige inhoud die we voor u kunnen bieden!

Werken met ons is de perfecte manier om ervoor te zorgen dat u het beste van twee werelden krijgt. Onze diepgaande kennis van uw branche stelt ons in staat om een effectief plan voor te stellen, terwijl het allemaal wordt ondersteund door onze ervaring webdesign.

Daarnaast bieden wij ook een betaalbaar webdesign aan. In functie van uw offerte aanvraag en specifieke vereisten, werken wij op maat en zorgen ervoor dat een geniet van een professioneel webdesign.

Onze troeven als WordPress specialist

Mailbox bvba

Onze kanalen

Onze werkwijze om een professionele website met WordPress te laten maken

Zet de basis juist

Samen zorgen we ervoor dat de basis in orde is. Je producten staan er op, je diensten worden uitgelegd, je (potentiële) klanten weten hoe ze jou moeten vinden en kunnen je contacteren.
Door onze opleiding te volgen kan je zelf kleine wijzigingen aanbrengen aan je site en ben je van niemand afhankelijk.

Hou je website actief

Maar een website moet leven. Om relevant te blijven in een maatschappij waar alles verandert tegen lichtsnelheid, moet je ook zelf blijven investeren in de actualiteitswaarde van je site.

Door middel van een blog waar maandelijks een nieuw artikel wordt opgezet bijvoorbeeld. Ook hierbij kunnen we helpen.

Meten is weten

Wie écht wil weten hoe zijn website het doet, wil steeds meer weten én meten. Google Analytics is hier de basis. We kunnen echter verder gaan.

Mailbox heeft nog extra tools en experten in huis om ervoor te zorgen dat je steeds op de hoogte bent van de resultaten. Zodat je weet wat er nog kan verbeterd worden en waar je klanten naar op zoek zijn. 

Waarom kiezen voor WordPress

Het bouwen van een WordPress-website kan voor veel mensen dus een ontmoedigende taak lijken. Gelukkig zijn er veel verschillende manieren om het proces veel gemakkelijker te maken. U kunt bijvoorbeeld iemand inhuren om uw website voor u te maken, sjablonen te gebruiken of deze zelf te laten ontwerpen.

WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk CMS waarmee je zonder veel technische expertise wijzigingen aan je site kunt aanbrengen.

Het platform is geoptimaliseerd voor een optimale gebruikerservaring

WordPress biedt de mogelijkheid om uw site volledig op maat te maken, waardoor klanten volledig unieke sites krijgen tegen betaalbare prijzen.

Er zijn honderden WordPress plugins waarmee u uw site kunt aanpassen aan precies datgene waarvoor u hem nodig heeft. Een van de meest populaire websites met de WooCommerce plugin is het runnen van een WordPress e-commerce webshop.

FAQ

WordPress is ‘s werelds populairste contentmanagementsysteem. Het drijft meer dan een kwart van het internet aan en wordt door 43% van alle websites gebruikt. Het is ook een van de meest kosteneffectieve en gebruiksvriendelijke platforms die momenteel op de markt zijn.

WordPress is een gratis en open source content management systeem (CMS) gebaseerd op PHP en MySQL. Het wordt meestal gebruikt als een website-engine, maar ook als een raamwerk voor het maken van individuele sites, blogs en andere webapplicaties. WordPress heeft de bijnaam “‘s werelds meest populaire CMS” gekregen vanwege het brede gebruik door een groot aantal websites.

Er zijn veel verschillende manieren om een WordPress-ontwikkelaar te vinden. Een manier is om het aan de community te vragen. Maak een bericht op Reddit waarin u reclame maakt voor wat u zoekt, of plaats op Twitter dat u een specialist zoekt.

Een andere manier is om op zoek te gaan op sites zoals Freelancer.be en Freelancenetwork.be. Je kan ons ook gewoon contacteren natuurlijk.

Een WordPress-specialist is iemand die begrijpt hoe het WordPress CMS moet worden geïnstalleerd, geconfigureerd en aangepast. Ze zijn in staat om nieuwe websites op dit platform te bouwen en om bestaande websites on-the-fly te bewerken. Daarnaast kunnen ze ook aanpassen en uitbreidingen doen zodat je website uitgebreid wordt met extra functies.

Een WordPress-specialist helpt u bij het aanpassen en onderhouden van uw site. Ze kunnen verschillende taken uitvoeren, zoals: nieuwe inhoud maken, thema’s en plug-ins aanpassen en uw site optimaliseren voor zoekmachines. WordPress-specialisten rekenen een uurtarief of een vast bedrag voor hun diensten. Bij Mailbox hanteren we een basis uurprijs van 90 € ex btw.

Een WordPress-specialist is een computerprogrammeur die weet hoe hij met het WordPress-platform moet werken. Ze zijn bedreven in het ontwerpen van thema’s, het maken van plug-ins, het schrijven van code voor aangepaste functies en het oplossen van problemen. 

 

Daarnaast kan een WordPress seo specialist/ seo expert ook je website verbeteren om een betere vindbaarheid in Google of andere search engines te bekomen.

Het hebben van een eigen website is een geweldige manier om je te vestigen in de online wereld. Daarom is het belangrijk dat je iemand hebt die de technische kant van de zaak voor je kan regelen. WordPress-specialisten zijn professionele webontwikkelaars die kennis hebben van alle aspecten van het WordPress-platform, van pre-setup tot post-launch.