Bolletjes

WordPress webdesign

WordPress is een content management systeem dat je in staat stelt om zelf je website te beheren en aan te passen.

Maar soms blijft het moeilijk om zelf “from scratch” een volledig design van je website aan te maken. Ondanks het feit dat alle tools beschikbaar zijn, want er zijn ontelbare thema’s (zowel gratis als betalende) die je kan gebruiken als basis. 

Maar als je geen compromis wil sluiten en een unieke website wilt, die jouw bedrijf weerspiegelt? In dat geval zorgen wij voor een volledige “look & feel” voor je website. Maatwerk dus.

Een website laten maken: hoe gaat dat ?

Wil je echt jouw design realiseren en vind je niet het juiste thema ?

Dan helpen we je op weg door gebruik te maken van een child theme in WordPress, dat wij voorzien van een eigen specifiek design en stylesheet, toegespitst op jouw bedrijf.

Op basis van jouw huisstijl, input, teksten en grafische elementen, maken we een persoonlijk thema aan.

Zo moet je geen compromissen sluiten en krijg je een website waar je achter staat en die perfect past bij jouw onderneming. 

Je hebt al een design?

Je hebt al een grafisch ontwerp gekregen en je wil dat laten overbrengen naar WordPress ? Ook dan maken we een custom thema met je eigen stylesheet en leveren we 100% maatwerk aan.

Door een connectie te maken met andere cloud systemen (via de zogenaamde api’s), kan je zelfs bepaalde taken automatiseren. Zodat de mensen die zich inschrijven op jouw nieuwsbrief, onmiddellijk in je Mailchimp database terechtkomen bijvoorbeeld.

Wanneer dit niet standaard aanwezig is in WordPress of de plugins, gaan we dit voor jou programmeren via je eigen plugin.

Een website laten maken

Dat doen wij dus dagelijks, steeds met behulp van WordPress, waarmee ondertussen 39,5% van de websites wereldwijd gebouwd worden. Als dat geen referentie is, dan weten we het niet meer.

Wij werken trouwens via zogenaamde “sprints”. Dat wil zeggen dat we op een tijdsspanne van maximum 7 werkdagen zullen proberen om jouw project te finaliseren. Deze korte periode staat ons toe om focus te houden en ons 100% toe te leggen op jouw website. Uiteraard beginnen we er pas aan als we alle elementen ter beschikking hebben: teksten, foto’s, doelstellingen van de website, voorbeelden,…

En van zodra de website klaar is, leren we jou hoe je deze zelf kan aanpassen en up-to-date kan houden. Zo ben je nooit van iemand afhankelijk wanneer je je bezoekers snel op de hoogte wil brengen van een actie of een promotie. Al staan we natuurlijk wel altijd paraat, als je het toch liever niet zelf in handen neemt. Aan jou de keuze.

Bolletjes

Onze garantie: zonder zorgen

We streven er elke dag naar om onze klanten alle mogelijke zorgen te besparen, op alle vlakken. Voor elk probleem hebben we of zoeken we een oplossing. Zelfs als het helemaal mis is gegaan en je website is onbereikbaar of gehacked, dan zetten we een back-up terug en je bent weer vertrokken. We’ve got your back!

Jij wilt een webshop laten maken?

Dat doen we uiteraard ook: we starten met een WordPress website en voegen hier de plugin WooCommerce aan toe. Hoe dat precies in het werk gaat vind je hier.

Ontdek zelf onze realisaties

Als je wil weten wat je allemaal kan doen met WordPress, ga dan eens kijken bij onze realisaties. Wij hebben een zeer diverse klantenlijst en onze projecten zorgen zeker voor de nodige inspiratie.

Terrabytes

LIS bvba

Liezelijn

Viggo’s World

Gregoir Group

Van Reeth Puurs

nupraatikerover

Slagerij Viandoo

Tevreden klanten

Hier doen we het voor natuurlijk. Lees gerust even mee.

Inge van Kidsdinge (Kidsdinge)

Voor het live brengen van onze vernieuwde webshop “www.kidsdinge.com” waren we op zoek naar extra technische ondersteuning.
Tijdens een eerste gesprek waren we onder de indruk van de technische bagage van Bart, we waren onmiddellijk overtuigd en kregen alvast een aantal tips mee waarmee we ook zelf verder aan de slag konden…

Kenny Raes (Interieurglas)

Onze nieuwe website was kickstarted by Mailbox! Tijdens mijn zoektocht naar de meest optimale oplossing voor het opzetten van een ‘mooie’ nieuwe website – die gebruiksvriendelijk is, voldoet aan de eisen om makkelijk gevonden te worden door Google en daaraan gekoppeld ‘online marketing’ – kwam ik terecht bij Bart. Al was hij geen onbekende want onze kinderen hadden samen in de klas gezeten. Ooit heeft hij me een uiteenzetting gegeven over het marketing aspect in bedrijfjes als de onze tijdens een informeel moment. Met dat in gedachte wist ik ‘he’s the man’! En inderdaad ondertussen staat onze nieuwe website online, kan ik rekenen op een snelle service en heeft Interieurglas eindelijk een online marketing strategie! Well done Mailbox!

Marc Vanraes (Marcvanraes)

Zoals steeds en daarom ook met Mailbox in zee gegaan, een correcte service en mijn site is opnieuw geüpdatet en in orde! Top en dank jullie wel Bart en Sven.