WordPress webdesign

WordPress is een content management systeem dat je in staat stelt om zelf je website te beheren en aan te passen.

Maar soms blijft het moeilijk om zelf “from scratch” een volledig design van je website aan te maken. Ondanks het feit dat alle tools beschikbaar zijn, want er zijn ontelbare thema’s (zowel gratis als betalende) die je kan gebruiken als basis.

Maar als je geen compromis wil sluiten en een unieke website wilt, die jouw bedrijf weerspiegelt? In dat geval zorgen wij voor een volledige “look & feel” voor je website.

Maatwerk dus.

Een website laten maken: hoe gaat dat ?

Wil je echt jouw design realiseren en vind je niet het juiste thema ?

Dan helpen we je op weg door gebruik te maken van een child theme in WordPress, dat wij voorzien van een eigen specifiek design en stylesheet, toegespitst op jouw bedrijf.

Op basis van jouw huisstijl, input, teksten en grafische elementen, maken we een persoonlijk thema aan.

Zo moet je geen compromissen sluiten en krijg je een website waar je achter staat en die perfect past bij jouw onderneming.

Je hebt al een design?

Je hebt al een grafisch ontwerp gekregen en je wil dat laten overbrengen naar WordPress ? Ook dan maken we een custom thema met je eigen stylesheet en leveren we 100% maatwerk aan.

Door een connectie te maken met andere cloud systemen (via de zogenaamde api’s), kan je zelfs bepaalde taken automatiseren. Zodat de mensen die zich inschrijven op jouw nieuwsbrief, onmiddellijk in je Mailchimp database terechtkomen bijvoorbeeld.

Wanneer dit niet standaard aanwezig is in WordPress of de plugins, gaan we dit voor jou programmeren via je eigen plugin.

img-2

small is beautiful

Geen loze beloftes maar de service en kwaliteit van een Vlaamse KMO.
Je bent bij ons geen nummer. Integendeel. Daarom geef ik je graag het mijne. Bel mij op:

0495/20.00.73

Een website laten maken

Dat doen wij dus dagelijks, steeds met behulp van WordPress, waarmee ondertussen 42% van de websites wereldwijd gebouwd worden. Als dat geen referentie is, dan weten we het niet meer.

Wij werken trouwens via zogenaamde “sprints”. Dat wil zeggen dat we op een tijdsspanne van maximum 7 werkdagen zullen proberen om jouw project te finaliseren. Deze korte periode staat ons toe om focus te houden en ons 100% toe te leggen op jouw website. Uiteraard beginnen we er pas aan als we alle elementen ter beschikking hebben: teksten, foto’s, doelstellingen van de website, voorbeelden,…

En van zodra de website klaar is, leren we jou hoe je deze zelf kan aanpassen en up-to-date kan houden. Zo ben je nooit van iemand afhankelijk wanneer je je bezoekers snel op de hoogte wil brengen van een actie of een promotie. Al staan we natuurlijk wel altijd paraat, als je het toch liever niet zelf in handen neemt. Aan jou de keuze.

img-3

snel een prijs vragen ?

Vraag vandaag nog een webdesign offerte bij ons aan!

img-4
img-5
img-6
img-7
img-8
img-9
img-10
logo Alfa Systems
img-12
img-13
img-14
img-15
img-16
img-17
img-18
img-19
img-20
img-21
img-22
img-23
img-24
img-25
img-26
img-27
img-28
img-29
img-30
img-31
img-32
img-33
img-34
img-35
img-36
img-37
img-38
Logo Omega Reizen
img-40
img-41
img-42
img-43
img-44
img-45
img-46
img-47
img-48
img-49
img-50
img-51
img-52
img-53
img-54

of bel direct
0495 20 00 73

Heb je een concrete vraag ?

Is jouw website aan vernieuwing toe? Of zit je met een heel specifiek vraag die alleen kan worden opgelost met maatwerk? Indien nodig programmeren we op maat van jouw wensen de oplossing. Laat mij gewoon weten wat jij precies wenst en ik vertel je hoe we jou kunnen helpen.