Wanneer je onderneemt, is winst maken noodzakelijk. Zoniet is elke onderneming slechts een kort leven beschoren. Maar je kunt ook ondernemen met je hart en oog hebben voor maatschappelijk relevante projecten.

Daarom koos Mailbox er voor om structureel sponsor te worden van de vzw Sprinkle.

Deze organisatie zet zich in om het menselijk leed te verzachten dat aids blijft veroorzaken. Vooral in Zuid-Afrika velt deze ziekte nog dagelijks talloze slachtoffers met miljoenen weeskinderen – zowel letterlijk als figuurlijk – tot gevolg. Daarom bouwde Sprinkle een opvangcentrum voor Aids-weeskinderen in Bergville in de Zuid-Afrikaanse provincie Kwazulu-Natal.

Het opvangcentrum vangt permanent 24 kinderen dag en nacht op. Sprinkle biedt hen een veilige en warme plaats om te wonen en te spelen, inclusief gezonde voeding, toegang tot de nodige gezondheidszorg en seksuele voorlichting. Bovendien zorgt de organisatie ervoor dat al deze kinderen naar school kunnen.

Mailbox ondersteunt Sprinkle op drie fronten:

  • sponsoring van de website-hosting en het emails
  • sponsoring van de aanmaak en het beheer van de WordPress-website
  • organisatie van marketingcampagnes om fondsen te werven

We nodigen u alvast massaal uit om het Ezperando Wereldfestival te bezoeken op zondag 20 mei in Bornem. De opbrengst van dit event gaat integraal naar Sprinkle en drie andere vzw’s uit Bornem die voor kinderen in het zuiden werken. Meer info vindt u op www.sprinkle.be

De festivalorganisatie zoekt trouwens nog extra vrijwilligers. Interesse? Mail dan naar info@sprinkle.be