fbpx

desktop

Mailbox blog

Mobile + tablet

Mailbox blog

Bolletjes

divi van Elegant Themes

Een van de mooiste, meest functionele themes van wordpress momenteel, is het Divi-thema van Elegant Themes.

Je kan eigenlijk moeilijk nog spreken van een thema. Er zijn zoveel opties, reeds uitgbouwde pagina-structuren en kleurenmogelijkheden, dat je zelfs kan spreken over een “thema canvas”.

Ronduit fantastisch en erg praktisch is de theme builder. Dit is een visuele interface voor het aanmaken en structureren van pagina’s en posts.

Bovendien heb je de keuze uit een heleboel “modules” om op je webpagina te gebruiken : beelden, text, testimonials, sliders, call to action en toggles and slidebars. De lijst is vrij uniek en erg uitgebreid.

Elke module kan bovendien gepersonaliseerd worden PER pagina zodat de inhoud werkelijk uniek is. Je kan zelfs een “sidebar” integreren, afhankelijk van  pagina tot pagina.

Dat maakt het proces voor de structurering van een webpagina makkelijk maar ik gebruik het ook voor de aanmaak van landingpages.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print

Uitgelichte artikels

Inhoud Artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Andere WordPress berichten

Een knowledgebase via wordpress ! Piece of cake

Soms lijkt alsof je teveel informatie moet verwerken. En kan het interessant zijn bepaalde gegevens over een onderwerp, professioneel of andere, op een gestructureerde manier te bewaren en te beheren.

de juiste marketing

De juiste marketing is een boek met marketing ideeën voor de KMO. Een must have and must read voor de moderne (KMO) marketeer.

Werken met trustpilot in België

Klanten hebben allemaal de neiging om producten of diensten die we kopen een beoordeling te willen geven. Vroeger uitten klanten deze beoordeling vooral mondeling.

wordpress 3.8 : nieuwigheden

Sinds begin december is Wordpress 3.8 uit, alias Parker. Wat zijn nu de nieuwigheden?