Een tijdje terug werd ik geconfronteerd met de vraag of ik überhaupt wel professionele hosting services zou aanbieden.

Wordpress Hosting InMotion Hosting 300x179 1 Inmotion Hosting

Ik heb geen gigantisch serverpark en ben bovendien geen crack in server maintenance. Dus in eerste instantie leek me dit een markt die aan me voorbij zou gaan.

Maar al bij de eerste projecten, werd het duidelijk dat als ik de hosting niet zou aanbieden, ik vaak in andere omgevingen zou werken waarbij het moeilijk zou zijn mijn standaardinstellingen voor elk wordpress project te handhaven.

Daarom ging ik op zoek naar een professionele partner. Na het bekijken van diverse blogs en technische artikels, kwam ik bij Inmotion Hosting uit. En uiteindelijk was het niet de prijs (zoals bij zoveel sites is de basis een belachelijk laag aanbod) maar de snelheid en kwaliteit van de online chat die voor mij de doorslag gaf. Systemen, servers en software zijn uiteraard belangrijk maar de “human factor” is voor de echte toegevoegde waarde.

Momenteel werk ik reeds geruime tijd met Inmotion, en ik heb slechts 1 keer een downtime van 20 seconden gehad. Bovendien werk ik verwittigd en kon ik dit plaatsen als een tijdelijk fenomeen veroorzaakt door de migratie van een server.

De voordelen op een rijtje :

  • Installatie van wordpress (en tientallen andere cms’en) via softaculous is werkelijke simpel.
  • het beheer en de facturatie van de verschillende domainen via cPanel is snel en betrouwbaar.
  • het aantal domeinen en subdomeinen is via mijn Pro versie ongelimiteerd.
  • de chat is professioneel, snel én accuraat!