fbpx

desktop

Mailbox blog

Mobile + tablet

Mailbox blog

Bolletjes

Inmotion Hosting

Een tijdje terug werd ik geconfronteerd met de vraag of ik überhaupt wel professionele hosting services zou aanbieden.

Ik heb geen gigantisch serverpark en ben bovendien geen crack in server maintenance. Dus in eerste instantie leek me dit een markt die aan me voorbij zou gaan.

Maar al bij de eerste projecten, werd het duidelijk dat als ik de hosting niet zou aanbieden, ik vaak in andere omgevingen zou werken waarbij het moeilijk zou zijn mijn standaardinstellingen voor elk wordpress project te handhaven.

Daarom ging ik op zoek naar een professionele partner. Na het bekijken van diverse blogs en technische artikels, kwam ik bij Inmotion Hosting uit. En uiteindelijk was het niet de prijs (zoals bij zoveel sites is de basis een belachelijk laag aanbod) maar de snelheid en kwaliteit van de online chat die voor mij de doorslag gaf. Systemen, servers en software zijn uiteraard belangrijk maar de “human factor” is voor de echte toegevoegde waarde.

Momenteel werk ik reeds geruime tijd met Inmotion, en ik heb slechts 1 keer een downtime van 20 seconden gehad. Bovendien werk ik verwittigd en kon ik dit plaatsen als een tijdelijk fenomeen veroorzaakt door de migratie van een server.

De voordelen op een rijtje :

  • Installatie van wordpress (en tientallen andere cms’en) via softaculous is werkelijke simpel.
  • het beheer en de facturatie van de verschillende domainen via cPanel is snel en betrouwbaar.
  • het aantal domeinen en subdomeinen is via mijn Pro versie ongelimiteerd.
  • de chat is professioneel, snel én accuraat!
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print

Uitgelichte artikels

Inhoud Artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Andere WordPress berichten

7 Simpele tips om je wordpress site GDPR compliant te maken

Uiteindelijk heeft iedereen ondertussen al wel gehoord van GDPR. De nieuwe Europese richtlijn die ingaat vanaf 25 mei 2018.

3 technieken om je online marketing te verbeteren

Online marketing is "here to stay". Het valt niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven van een (Vlaamse KMO). Maar hoe ga je dit efficiënt aanpakken en welke zijn de valkuilen die je absoluut wil vermijden ?

Ontdek de mogelijkheden van dropshipping met woocommerce

Dropshipping is een e-commerce strategie waarbij de eigenaar van een online winkel een deal aangaat met de fabrikant of producent van een product waarbij de verkochte artikelen door laatstgenoemde rechtstreeks aan de eindklant worden geleverd.

content, content en nog eens content

Sinds vorig jaar juni, heb ik 35 websites gebouwd. En als er 1 constante is die belangrijk is voor het slagen (gevonden worden !) is het wel de inhoud. En google geeft mij gelijk.