fbpx

desktop

Mailbox blog

Mobile + tablet

Mailbox blog

Bolletjes

Lokaal-Nieuws.be

LokaalNieuws is een website die lokaal nieuws (what’s in a name) presenteert per gemeente. De bronnen voor die informatie zijn vooral publieke rss feeds, google news en de honderden gemeentelijke websites in Vlaanderen, Wallonië, Nederland en Frankrijk.

Het web heeft de afstanden wereldwijd gereduceerd en laat in principe toe dat er over gans de wereld zaken kunnen gedaan worden. Momenteel vind er echter een soort “downsizing” plaats : lokale marketing en informatie is cruciaal. Mensen gaan op zoek naar lokale deals, informatie en allerlei evenementen. Dit verklaart ook voor een stuk het (toekomstige) succes van Google Places.

Lokaal-nieuws heeft een specifieke positionering qua advertentie-mogelijkheden : de advertenties kunnen geplaatst worden PER gemeente. Dat heeft een aantal duidelijke voordelen :

  1. er kan werkelijk LOKAAL gewerkt worden (zeker interessant voor lead generation per regio)
  2. omdat er zoveel lokale mogelijkheden zijn, is het budget beperkt per gemeente

Voor meer informatie, kunnen we doorverwijzen naar de website.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print

Uitgelichte artikels

Inhoud Artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Andere WordPress berichten

website personalisatie

Veel is er al gesproken en geschreven over website personalisatie. Personalisatie is de ultieme vorm van gesegmenteerde communicatie. In plaats van dezelfde boodschap naar een massa (potentiële) klanten te sturen wordt er geopteerd om in functie van aankoopgeschiedenis en socio-demografische criteria een aanbod te doen dat op maat gemaakt voor de doelgroep of in essentie voor de desbetreffende persoon.

Permissie marketing – Seth Godin

Sommige boeken zijn belangrijk omdat ze trendsetter waren. Andere omdat ze naderhand een kern van waarheid bevatten en dat de voorspellingen voor een groot stuk uitgekomen zijn.

dxw Security

Security en kwaliteit in de programmatie van plugins zijn twee dingen die samengaan : als de kwaliteit van de programmatie minder is, is vaak de veiligheid van uw website het eerste aspect dat hieronder te lijden heeft.

de gulden snede in webdesign

De gulden snede is de verdeling van een lijnstuk in twee delen voor een speciale verhouding. Doorheen de eeuwen zijn deze verhoudingen gerespecteerd maar ook in modern design (kredietkaarten bijvoorbeeld dienog minder dan 1% afwijken van de gulden snede) heeft deze formule zijn plaats. Ook modern webdesign gebruikt vaak deze verhoudingen.