fbpx

desktop

Mailbox blog

Mobile + tablet

Mailbox blog

Bolletjes

uptime robot : 99,97% online de laatste 30 dagen

Ik werk al sinds jaar en dag met Inmotion Hosting maar uiteindelijk ben ik niet 24u wakker om te controleren of de websites die ik beheer online zijn of niet en hoelang de panne duurde.

Deze functionaliteit wordt aangeboden door de Jetpack plugin (die uiteindelijk door wordpress.org zelf ontwikkeld is) maar voor mij was dit niet de ideale oplossing. Want dat gezegd zijnde, moest ik op alle websites die functionaliteit activeren en beheren. En dat leek me erg omslachtig. Bovendien wordt je via Jetpack gewoon op de hoogte gehouden wanneer de site offline was maar er is geen duidelijke log-systeem waarmee je systematisch alle websites kan monitoren. Deze functionaliteit vond ik wel bij Uptime Robot.

Zoals je kan zien, realiseerde ik voor mijn klanten de laatste 30 dagen een uptime van 99,97 %. Dat is een vrij goed percentage vergeleken met gelijkaardige service providers. De weinige minuten downtime die ik controleerde, hadden vooral met server maintenance en upgrades van php te maken.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print

Uitgelichte artikels

Inhoud Artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Andere WordPress berichten

twitter wars

Al eens afgevraagd waarom sociale media sociaal genoemd worden ? Uiteindelijk zijn deze media vaak individuele uitingen van personen maar omdat de participatie zo massaal is, zijn het sociale krachten geworden.

5 degelijke plugins voor wordpress

Ik moet regelmatig op zoek naar plugins die een welbepaalde functie toevoegen aan wordpress. En dan merk ik dat er veel kaf tussen het koren is. Dat heeft niet altijd te maken met de kwaliteit van de plugins maar eerder met onverwachte conflicten die optreden tussen plugins.

Mollie WooCommerce plug-in

De Mollie WooCommerce plug-in voor WordPress is een fantastische manier õm de betalingen voor je webshop te regelen. Veilig, goedkoop en betrouwbaar!

Inmotion Hosting

Een tijdje terug werd ik geconfronteerd met de vraag of ik überhaupt wel professionele hosting services zou aanbieden.