uptime robot : 99,97% online de laatste 30 dagen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ik werk al sinds jaar en dag met Inmotion Hosting maar uiteindelijk ben ik niet 24u wakker om te controleren of de websites die ik beheer online zijn of niet en hoelang de panne duurde.

Deze functionaliteit wordt aangeboden door de Jetpack plugin (die uiteindelijk door wordpress.org zelf ontwikkeld is) maar voor mij was dit niet de ideale oplossing. Want dat gezegd zijnde, moets ik op alle websites die functionaliteit activeren en beheren. En dat leek me erg omslachtig. Bovendien wordt je via Jetpack gewoon op de hoote gehouden wanneer de site offline was maar er is geen duidelijke log-systeem waarmee je systematisch alle websites kan monitoren. Deze functionaliteit vond ik wel bij Uptime Robot.

Uptime Robot DashboardZoals je kan zien, realiseerde ik voor mijn klanten de laaste 30 dagen een uptime van 99,97 %. Dat is een vrij goed percentage vergeleken met gelijkaardige service providers. De weinige minuten downtime die ik controleerde, hadden vooral met server maintenance en upgrades van php te maken.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print

Download e-book

Download gratis ons gratis "Praktisch Wordpress handboek"