fbpx

desktop

Mailbox blog

Mobile + tablet

Mailbox blog

Bolletjes

wordpress 3.8 : nieuwigheden

WordPress 3.8, alias Parker, is uit sinds begin december en dat is een schot in de roos.

Ten eerste omdat admin interface dringend behoefte had aan een upgrade naar een meer moderne look & feel. En laat dat nu juist één van de sterke punten van Parker zijn. Ik heb mijn meeste websites sinds een week allemaal een upgrade gegeven en ik kan me de oude interface nog maar amper voorstellen.

  • de nieuwe interface is mooi, simplistisch en modern
  • de kleurcontrasten zorgen voor een duidelijke en leesbare frontend

Ten tweede is het beheer van “themes” grondig onder handen genomen. Het gebruik, keuze en wijzigen van themas is een stuk duidelijker en overzichtelijker geworden. Bovendien is the standaard-thema, “Twenty Fourteen”, een schot on de roos. Voor de liefhebbers : http://codex.wordpress.org/Version_3.8

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print

Uitgelichte artikels

Inhoud Artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Andere WordPress berichten

Toevoegen van google analytics in WordPress

Google Analytics (of GA) is dé tool bij uitstek om allerlei cijfers over de bezoekers van je website bij te houden en te analyseren. De tool is zo uitgebreid en volledig dat we eigenlijk niet meer zonder kunnen.

dot vlaanderen iets voor u ?

Iedereen is wel bekend met de extensies .com en .be maar wist je dat er een 300-tal zullen bijkomen ? En dat je dot Vlaanderen kan gebruiken ?

Waarom je aandacht moet besteden aan WordPress-updates

Zoals elke software, moet er ook regelmatig updates gedaan worden in WordPress. Dit kan zowel voor WordPress zelf zijn als voor thema's en plugins. In dit artikel lees je er alles over en we tonen je ook duidelijk hoe je best te werk gaat.

WordPress migreren naar een andere server. Hoe doe ik dat?

WordPress migreren doe je het beste met een plug-in als je website klein is. Grotere websites migreer je liever handmatig. Volg ons 8 stappen plan.