fbpx

desktop

Mailbox blog

Mobile + tablet

Mailbox blog

Bolletjes

the new Jetpack 3.0 has arrived

Ik beschouwde me nooit als een echt grote fan van Jetpack maar daar lijkt nu verandering in te komen met de release van versie 3.0 vandaag op 20 mei 2014.

Naast de interface die een complete make-over kreeg, zijn er ook een aantal fijne bijkomende functionaliteiten ingebouwd die zeker een extra dimensie geven aan een install.

de interface : gebruiksvriendelijk en makkelijk

Het eerste dat opvalt is de interface. Die heeft een modern kleedje gekregen met daarin twee duidelijke tabs : home en settings. Het is vooral de settings pagina die extra elementen toevoegd aan de gebruiksvriendelijkheid : in een duidelijk overzicht worden alle features getoond en via een simpele klik kan je zien wat welke plugin juist doet !

Voor elke plugin kan je makkelijk, net zoals bij het algemene menu van de plugins, activeren of desactiveren én de settingsveranderen via 1 klik. Bovendien kan je filters gebruiken keyword search.

maar wat biedt het nu aan extra functionaliteit ?

In totaal zijn er 33 (!!) modules/plugins die je gratis kan activeren en gebruiken in widgets, posts and beheer van media. De twee nieuwste jetpack modules zijn de “site verification module” en support voor twitter opengraph protocol.De site verification module laat je toe je site te monitoren via Google Webmaster Tools, Bing Webmaster Center and Pinterest Site Verification.  Wel handig.

Voor meer info : JetPack News

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print

Uitgelichte artikels

Inhoud Artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Andere WordPress berichten

Gutenberg : ben jij een fan van de nieuwe wordpress editor ?

WordPress heeft op 6 december 2018 de nieuwe Gutenberg editor ingesteld als standaard editor voor het plaatsen van berichten. In dit artikel bekijken we de geschiedenis en mogelijkheden van deze visuale pagina bouwer.

bpost shipping manager plugin voor woocommerce

Met de ontwikkeling van de bpost shipping manager plugin voor woocommerce lijkt Bpost een een schot in de roos te hebben gerealiseerd. Omwille van de gebruiksvriendelijkheid en makkelijke installatie in wordpress, is het dé tool bij uitstek voor de eigenaar van kleine tot middelgrote shops om de logistiek van fysieke producten efficiënt en klantenvriendelijk te organiseren.

plugin van de maand : Shortcodes Ultimate

Shortcodes ultimate is een plugin die een hoop shortcodes verenigt onder één plugin

WordPress caching plugin: Cache enabler

Door gebruik te maken van de WordPress caching plug-in cache enabler zal je website veel sneller laden. Bezoekers en Google zullen je dankbaar zijn.