In de zoektocht naar extra functionaliteiten voor onze WordPress-klanten, kruiste 3dWalk, een videobedrijf gespecialiseerd in 3D-visualisatie ons pad.

Ze maken levensechte, virtuele beelden die een extra touch geven aan een website.
De demo heeft ons alvast overtuigd en we geloven dat dit concept een meerwaarde kan zijn voor heel wat klanten. De samenwerking met 3dwalk is ondertussen beklonken met een glaasje cava 🍾.

We zijn dan ook blij te kunnen aankondigen dat Mailbox voortaan ook 3D-beelden van je zaak of toonzaal kan integreren in je website.

mailbox 3d 5352b850fa9364f9ddd6d734e50dc8f8 800 Breng je website tot leven met levensechte 3D-visualisaties
3d view van Mailbox bvba

Wat doet 3dwalk?

3dwalk zorgt voor de ultieme online beleving op je website en gaat nog een stuk verder dan 360° video. Hoe werkt het ?

Er wordt een 3D scan van je zaak of toonzaal gemaakt. Naast dieptezicht kan je aan deze video extra functionaliteiten toevoegen, zoals bijvoorbeeld het openen van een deur om een andere ruimte te betreden of het toevoegen van detailinformatie. De websitebezoeker ontdekt de virtuele ruimte al wandelend, hij kan inzoomen of klikken om nog meer te ontdekken.

Hiermee benaderen we de ervaring van een bezoek ter plaatse. De 3D-technologie laat objecten en projecten op je site tot leven komen. Ze maakt ze tastbaar en laat tot de verbeelding spreken.

Dit virtueel concept is toepasbaar in heel wat sectoren zoals retail, horeca, vastgoed, toerisme … Concreet, je kan online al wandelend rondkijken in bijvoorbeeld een showroom, b&b of appartement.
De technologie is bovendien betaalbaar, de instapprijs ligt rond de 500 euro.

Ontdek de virtuele ontdekkingstochten op 3dwalk.

7 redenen om 3D-visualisatie te integreren op je website

 1. Het spreekt voor zich
  “Beelden zeggen meer dan woorden” luidt het cliché. We leven in een visuele maatschappij met sterke focus op uitstraling. In dit concept laat je mooie panden en producten voor zich spreken.
 2. Merkbeleving
  Video is hot maar 3D-beelden gaan nog een stapje verder. Het is een innovatief concept dat de meeste van jouw concurrenten (nog) niet gebruiken. De authenticiteit versterkt het imago van je zaak of merk.
 3. Het brengt leven in je website
  Bewegende video zorgt voor dynamiek op je site. Met 3dWalk kan de websitebezoeker online wandelen en acties ondernemen op de site. De 3D-visualisatie van een pand of product maakt het ook levensecht.
 4. 24 op 24u en 7 dagen op 7
  Jouw toonzaal, restaurant of vastgoed is online altijd open. Potentiële klanten kunnen zich een duidelijk beeld vormen van jouw zaak, product of pand en dit vanuit hun luie zetel. Ook tijdens de gewone kantooruren verkiezen sommige online te ontdekken in plaats van zich te verplaatsen in het drukke verkeer.
 5. Scoren in SEO
  Het concept laat toe om productdetails toe te voegen en trefwoorden te integreren die je SEO ten goede komen. De pagina’s met 3D-video zullen ook langer bekeken worden waardoor je goede punten scoort in je organische ranking.
  Je kan de videobeelden natuurlijk ook integreren in je andere promotiekanalen zoals Facebook of digitale nieuwsbrieven.
 6. Alternatief voor dure architectuurvisualisatie
  Visualisaties winnen aan belang in architectuur en vastgoed want potentiële kopers willen zich een goed beeld kunnen vormen van ontwerpen en renovaties. 3dWalk tovert met virtuele homestaging de werkelijke situatie om tot een mogelijk eindresultaat.
 7. Op maat van jouw doelgroep
  In het project leggen we de juiste accenten zoals sfeer, beleving en details om jouw doelgroep te raken.

Korting op 3D-visualisaties

Heb je nog vragen over het concept?
Wil je brainstormen over de toepassingsmogelijkheden voor jouw bedrijf?
Contacteer Inge van 3dWalk, onze partner in 3D-visualisatie.

Als Mailbox-klant, krijg je 10% korting op de normale prijzen.
3dWalk maakt de 3d-video, Mailbox zorgt voor een perfecte integratie op je website achteraf.

https://my.matterport.com/show/?m=2qd3dr8Dtgk