fbpx

desktop

Mailbox blog

Mobile + tablet

Mailbox blog

Bolletjes

wp beginner : voor wordpress beginners

Een van de meest interessante websites met informatie en tips voor wordpress, is momenteel wp beginner. Eigenlijk is het dat al een tijdje.

Het begin

Volgens de website zelf, is wp beginner gesticht in juli 2009 (!!) door Syed Balkhi.

Volgens de gegevens die ik vond, was de hoofdbedoeling van de site om informatie, tips & tricks en andere interessante nieuwsitems over wordpress te vergaren en op een duidelijke manier te ordenen. Men vond in 2009 dat teveel websites gemaakt werden door én voor developers en dat er te weinig informatie ter beschikking werd gesteld voor beginners. Bij wp beginner wordt alles nog wat duidelijker, zelfs via tutorials, uitvoerig uitgelegd en becommentarieerd.

en de informatie

Er zijn verschillende leuke categorieën ter beschikking op de website die voor elk van ons interessante nieuwtjes en nieuws brengen : thema’s, plug-ins, uitgebreide tutorials en een alfabetische lijst van wordpress begrippen (voor beginners). Op de home pagina staan meestal ook een aantal interessante links met kortingsbonnen, coupons, voor wordpress gerelateerde diensten en functies (plug-ins, thema’s, …). Persoonlijk vond ik de pagina genaamd “WP Beginners Blueprint” erg leuk. Bevat een lijst van plug-ins die ze zelf gebruiken op de website. De meeste staan ook met stip genoteerd bij mijn standaardinstallaties. Voor de geïnteresseerden : hun nieuwsletter bevat tonnen aan interessante informatie. Inschrijven zou ik zeggen !! Dan ben je nummer 130.001 !

ps. : ik vergat bij te vermelden dat er ook een interessant video kanaal op YouTube te vinden is.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print

Uitgelichte artikels

Inhoud Artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Andere WordPress berichten

10 online hulpbronnen voor wordpress

Soms is less more. Maar als je online hulp zoekt voor een specifiek wordpress probleem, is more ook less.

Handige seo tips voor wordpress

Seo tips vind je bij de vleet en in overvloed. In deze post daarentegen, gaan we iets dieper in op de mogelijkheden die er bestaan binnen wordpress zelf om de vindbaarheid van je wordpress site te verbeteren.

Hoe Rich Snippets en Schema markup toevoegen in WordPress

Nu horen velen het ongetwijfeld donderen in Keulen. Nochtans zijn de zogenaamde rich snippets bekender dan je op het eerste zicht zou denken.

De WordPress laadsnelheid verbeteren

De laadsnelheid van je WordPress website is een bepalende factor. Vaak is het zo belangrijk dat dit het verschil is tussen succes of een falende website. Verbeter de laadsnelheid met deze 8 tips!