De digitale droom van Erasdu

erasdu project

Erasdu: jouw digitaal kompas voor internationale stages 🌍💼

Erasdu, een gerenommeerde organisatie in het hart van Europa, is gespecialiseerd in het aanbieden van individuele buitenlandse stagemobiliteiten en het ontwikkelen van een internationaliseringsbeleid. Met de recente make-over van hun website, zetten ze deze missie kracht bij.

In het ontwerp van de nieuwe website hebben we een harmonieus kleurenpalet van frisse kleuren en visuele elementen toegepast, wat resulteert in een uitnodigende en informatieve sfeer. Bezoekers worden op de homepage begroet met inspirerende beelden die een voorproefje geven van de internationale ervaringen die Erasdu faciliteert.

Subtiele animaties en interactieve elementen begeleiden de gebruiker op een intuïtieve manier door de verschillende diensten en projecten. De website van Erasdu is een toonbeeld van onze expertise in webdesign, met een focus op gebruiksvriendelijkheid en esthetiek.

De projectpagina geeft een uitgebreid overzicht van de verschillende buitenlandse stages, terwijl de dienstenpagina het aanbod van Erasdu inzake het ondersteunen van internationaliseringsbeleid belicht. De contactpagina is eveneens uitnodigend en informatief, waardoor geïnteresseerden gemakkelijk een afspraak kunnen plannen.

Elk element van de website, van de responsieve lay-out tot de zorgvuldig geselecteerde afbeeldingen, draagt bij aan een naadloze en verrijkende gebruikerservaring die de kwaliteit en professionaliteit van Erasdu weerspiegelt.

Wij werken voor deze dromers

Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs. Lees hun getuigenissen en ontdek hoe we hen hebben geholpen door het maken van hun website. 🌟

Hier staan wij voor

Snelle opleveringen

Snelle opleveringen

Persoonlijke ondersteuning

Persoonlijke ondersteuning

Meetbare resultaten

Meetbare resultaten

Flexibele samenwerking

Flexibele samenwerking

Tevreden klanten

Hier doen we het voor natuurlijk.
Lees gerust even mee.
google
5.0

Zeer tevreden over onze nieuwe website en de service van Mailbox! Bedankt!!!

google
5.0

Gezien de niche markt waar we ons in bevinden waren we dan ook aangenaam verrast door de expertise van Bart, dat zich enorm verdiept in de materie, het bedrijf en de mogelijke afzetmarkten alvorens hij overgaat tot het design. Een ondernemer dat in eerste instantie meedenkt met de klant en zijn mening durft delen!

Wil je ook een digitale droom?

Ben je klaar om de volgende stap te zetten en je website te laten maken? Neem contact met ons op en laten we samen je online succesverhaal schrijven. 🎉
Wij krijgen een 4.9 op Google uit 54 beoordelingen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
En wij vertellen je maandelijks de beste tips & tricks over marketing, WordPress en WooCommerce.
© 2024 Mailbox alle rechten voorbehouden
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Download gratis ons e-book

Wil je je website naar een hoger niveau tillen? Mis ons gratis e-book vol met tips, tricks en deskundig advies niet. 🎯 Begin vandaag nog met groeien!

"*" geeft vereiste velden aan

GDPR