De digitale droom van Folia

Folia: waar smaak en design samenkomen 🎨🥘

Folia, een charmant restaurant in het hartje van Antwerpen, serveert heerlijke gerechten in een gezellige setting. Recent besloten ze om ook hun online aanwezigheid op smaak te brengen, met een frisse en moderne website.

De website van Folia ademt warmte en gezelligheid uit, dankzij het harmonieus palet van warme kleuren en visuele elementen. De homepage begroet bezoekers met een uitnodigende foto van hun restaurant, die een voorproefje geeft van de sfeervolle dinerervaring die Folia biedt.

Met subtiele animaties en interactieve elementen, zijn bezoekers in staat om op een ontspannen. Elke pagina op de website, van de menukaart tot de reservatiepagina, is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid en esthetiek in het achterhoofd, waardoor de website een toonbeeld is van onze expertise in webdesign.

De contactpagina is informatief en nodigt uit tot het plannen van een culinaire avond uit. Elk element, van de responsieve lay-out tot de sfeervolle foto’s, draagt bij aan een naadloze en smaakvolle ervaring die de kwaliteit en professionaliteit van Folia weerspiegelt.

Wij werken voor deze dromers

Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs. Lees hun getuigenissen en ontdek hoe we hen hebben geholpen door het maken van hun website. 🌟

Hier staan wij voor

Snelle opleveringen

Snelle opleveringen

Persoonlijke ondersteuning

Persoonlijke ondersteuning

Meetbare resultaten

Meetbare resultaten

Flexibele samenwerking

Flexibele samenwerking

Tevreden klanten

Hier doen we het voor natuurlijk.
Lees gerust even mee.
google
5.0

Ik heb Bart van Mailbox gecontacteerd om te zien hoe we onze bestaande website konden updaten. Ik was aangenaam verrast over de vakkennis en de service die hij me kon aanleveren: zowel bij de opmaak van de site als het onderhoud nadien. Dat heeft me ervan overtuigd om samen een volledig nieuwe site te maken in Wordpress, en ik ben er bijzonder tevreden over. Zowel de kostprijs en het resultaat van de website als de dienstverlening achteraf zijn top. En ook al doe ik veel zelf (da's ook de bedoeling), als het nodig is kan ik Bart altijd bereiken om te helpen. Zeer aangename samenwerking!

google
5.0

Ken jij iets van websites? Als freelance copywriter krijg ik die vraag best wel vaak te horen. En ook al trek ik mijn plan in Wordpress, ik kies er steeds voor om het over te laten aan specialisten. En dat zijn Bart en Sven zeker wel! Niets is hen te veel. Daarom doe ik graag op hen beroep voor verschillende klanten. Van tips & tricks over SEO en google analytics tot het maken van je hele website, inclusief beveiliging. Want zelfs met een gehackte website kon ik bij hen terecht. Bedankt voor de fijne samenwerking, dat het nog lang mag duren!

Wil je ook een digitale droom?

Ben je klaar om de volgende stap te zetten en je website te laten maken? Neem contact met ons op en laten we samen je online succesverhaal schrijven. 🎉
slapende vrouw die droomt van schapen
slapende vrouw die droomt van schapen
Wij krijgen een 4.9 op Google uit 58 beoordelingen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
En wij vertellen je maandelijks de beste tips & tricks over marketing, WordPress en WooCommerce.
© 2024 Mailbox alle rechten voorbehouden
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors