Bolletjes

Metvijfaantafel

Mijn drie zonen, elk met hun eigen karakter, zorgen altijd voor een gezellige drukte in huis. Mijn man en ik gaan allebei uit werken, de jongens hebben allemaal hun activiteiten, dus soms gaat iedereen een beetje zijn eigen gang. Toch is er één vraag die de twee oudste jongens elke dag stellen: “wat eten we vandaag?” en zelfs geregeld “wat eten we morgen?”. Of ze proberen het menu te raden aan de geuren in de keuken. Ons jongste zoontje volgt het voorbeeld van zijn grote broers en begint het ook al te doen. Het is superschattig als hij vraagt “wat maak jij?”…

De beste momenten van de dag vindt iedereen hier dus zonder twijfel wanneer we met vijf aan tafel zitten om samen te eten… Uit die momenten haal ik heel veel energie, en het is precies die energie die ik wil doorgeven. Je vindt hier dus inspiratie om gezellig samen te eten thuis, met recepten die je makkelijk kan klaarmaken en waarmee je zeker zal scoren.

Geniet ervan, liefs, Kathleen

img-3

Meer informatie?

Wil jij ook een website, maar heb je geen idee hoeveel dat kan kosten? De exacte prijs hangt van verschillende elementen af: hoeveel pagina’s, één of meerdere talen,.. .

Andere WordPress projecten

Webshop Judo Vlaanderen

Ketele

Residentie Gustave

Gregoir-ebikes