de winkel die je zelf beheert

Woocommerce webshops

Woocommerce is dé standaard om zelf op een makkelijke manier e-commerce webshops te bouwen en te beheren.

In tegenstelling tot wat velen denken, is de woocommerce plugin volledig gratis. En daarvoor krijg je best veel (gratis) functionaliteit : het beheer van producten, betalingsmethodes, kortingsbonnen, btw berekeningen, emails en gebruikersbeheer.

Maar je kan woocommerce uitbreiden met allerlei (gratis) wordpress  plugins en extensions.

Wij maken voor jou een persoonlijk ontwerp voor je website en installeren woocommerce.

Woocommerce opleidingen

Webdesign

We helpen je op weg door een volledig uniek design aan te maken voor jouw woocommerce webshop. 

We bouwen een volledig eigen ontwerp, gebaseerd op persoonlijke voorkeuren en voorbeelden die je bij het begin van het project bezorgd hebt.

We werken niet met woocommerce thema’s en templates maar alle voorstellen zijn uniek en op maat gemaakt.

Hiervoor gebruiken we een WordPress thema dat op de eerste plaats snel is. Op de tweede plaats zal dit thema volledig aangepast worden aan je persoonlijke keuzes.

Ook de woocommerce sjablonen worden volgens specificaties gebouwd en aangepast zodat je woocommerce website een unieke uitstraling krijgt.

Technische instellingen van woocommerce

We helpen je volledig op weg door samen alle technische instellingen van woocommerce te overlopen en de juiste parameters in te stellen.

 • btw instellingen
 • beheer van de email sjablonen en aanpassen van de verschillende boodschappen
 • berekenen van de verzendingskosten
 • integratie met je eigen payment service provider (psp)
 • aanmaak en beheer van automatische facturen
 • importeren van productinformatie uit bestaande software

Woocommerce opleiding

Als je bij ons een woocommerce webshop laat maken, krijg je er 5 uur opleiding bij. 

Hierbij komen een aantal praktische maar ook marketingtechnische aspecten aan bod :

 • het toevoegen en beheer van producten en kortingen
 • toevoegen van producteigenschappen en gebruiken
 • hoe kortingsbonnen gebruiken
 • GDPR reglementering toepassen
 • integratie met mailchimp, facebook en google ads

Ik heb recent met Mailbox samengewerkt voor mijn webshop en ben zeer tevreden over de samenwerking en de resultaten. Als je ondersteuning zoekt voor een bestaande of een nieuwe website / webshop kan ik Bart zeker aanbevelen. Zijn aanpak is innovatief, fris en uitermate to-the-point. Doen!

Elke Huyghebaert

Al enkele maanden speelde ik met het idee om een foodblog te beginnen, als uitloper van twee van mijn hobby’s, namelijk lekker eten en zelf lekker koken. Ik had een beeld voor ogen hoe mijn nieuwe blog er moest uitzien, en ik besefte snel dat ik niet genoeg kende van WordPress om hem zelf te bouwen. Ik ben dus bij Bart en Sven gaan aankloppen! Ik heb hen verteld van welk type blog ik droomde: mooi, fris, en met heldere kleuren. Navigeren moest voor de gebruiker gemakkelijk zijn en voor mij moest de blog gemakkelijk dagelijks aanpasbaar zijn (tot nu toe post ik dagelijks een nieuw recept).
Vanaf het eerste ontwerp voor mijn blog dat Bart en Sven me bezorgden, wist ik dat het goed zat. Er waren daarna niet meer veel aanpassingen nodig om tot het finale resultaat te komen. Het ontwerp is echt heel snel gegaan, en zelfs nog sneller dan de oorspronkelijk afgesproken tijd!
Bedankt Bart en Sven om met mij mee te denken, en een blog te bouwen waar ik werkelijk weg van ben, die super gebruiksvriendelijk is, en waarvoor ik van de lezers ook alleen maar complimenten krijg!

Kathleen Brenders

Als ondernemer denk je vaak de waarheid in pacht te hebben en volg je meestal je eigen wijsheden, maar ik erken graag dat Mailbox zéér zeker een toegevoegde waard heeft geboden en ons wegwijs geholpen in het kluwen van SEO, social media, backlinks, … en alle andere terminologie welk voordien voor mij weinig tastbare begrippen waren en nu steeds meer duidelijke resultaten brengen. Waarvoor dank !!

Bart Van Boom ( Radiatorkast)

Heb je een vraag ?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren je zo snel mogelijk.